5 aylık evli Demet Özdemir'den kız kıza buluşma! Bakın kimle buluştu?

5 aylık evli Demet Özdemir'den kız kıza buluşma! Bakın kimle buluştu?

5 ay önce Oğuzhan Koç ile evlenen Demet Özdemir, giydiği gelinliklerle çok konuşulmuştu. Gelinliğine yapılan eleştirilere kırıldığını ifade eden Özdemir, şarkıcı Zeynep bastıkla bir paylaşım yaptı. O paylaşım ise çok konuşuldu

Oğuzhan Koç ile olan ilişkisini nikah masasına taşıyan Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisindeki cesur sahnelerle çok konuşulmuştu. Mutlu bir evlilik yaşayan Özdemir, yakın dostu Zeynep Bastık'la bir araya geldi. O paylaşıma ise "Bi ara verelim" notunu düştü.

demetozdemir.jpg

DEMET ÖZDEMİR'DEN ŞAŞIRTAN PAYLAŞIM

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, paylaşımları ve özel hayatıyla magazin gündeminden düşmezken, en son paylaştığı ile kafaları karıştırdı.

oguzhan.jpg

Oğuzhan Koç'la mutlu bir evlilik yaşayan Özdemir, yakın dostlarıyla bir araya geldi.

ozdemir.jpg

"Bİ ARA VERELİM Mİ?"

Bastık'la bir karesini paylaşan Demet Özdemir, "O zaman bi ara diyelim mi? Hep beraber" notunu düştü. Zeynep Bastık geçen aylarda kısa süren evliliğini sonlandırmıştı. Özdemir'in o paylaşımı ise "Evlilik arası mı?" sorularını akıllara getirdi.

araverelim.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN