65 yaşındaki Banu Alkan sessiz sedasız evlenmiş! Şimdi gelinlik giymeye hazırlanıyor: Yeni gelin evini herkese gösterdi

65 yaşındaki Banu Alkan sessiz sedasız evlenmiş! Şimdi gelinlik giymeye hazırlanıyor: Yeni gelin evini herkese gösterdi

Afrodit lakabı ile bilinen ünlü oyuncu Banu Alkan magazin gündemine bomba gibi düştü. 65 yaşındaki usta oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf görenleri şaşkına çevirdi. Alkan’ın evlendiği ortaya çıktı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Usta oyuncu Banu Alkan, sosyal medya hesabımdan yaptığı bir paylaşımla magazin gündemine adeta bomba gibi düştü. Konuk olduğu bir programa evini gezdiren 65 yaşındaki Alkan, akşam evindeki antika eşyaları, dekorasyonunu gösterirken bir anda “büyük aşkım” dediği Kemal Yıldız ile evlendiklerini açıkladı.

yeni-proje-22.jpg

AFRODİT’İN SON PAYLAŞIMI ŞOK ETTİ

Banu Alkan, 1987 senesinde başrolünde oynadığı ve o dönemin en beğenilen projelerinden biri olan Afrodit filmi ile üne kavuşmuştu. Daha sonra kariyer basamaklarını hızla çıkan usta oyuncu şimdilerde ise sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündeme geliyor. Paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Alkan, katıldığı bir programda evini gezdirirken duyanları şaşkına çevirecek itiraflarda bulundu.

yeni-proje-24.jpg

Bir süredir aşk yaşadığı Kemal Yıldız’la ne zaman evlenecekleri merak edilen usta oyuncu müjdeyi bir anda patlattı. Sabah’ta yer alan habere göre, Evrim Akın’ın programına katılan Alkan, parmağındaki yüzüğü göstererek evlendiklerini söyledi.

yeni-proje-23.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN