76 yaşındaki Ajda Pekkan'dan kötü haber! Duyan hastaneye koştu! Konserleri de iptal edildi

76 yaşındaki Ajda Pekkan'dan kötü haber! Duyan hastaneye koştu! Konserleri de iptal edildi

Süperstar Ajda Pekkan'dan herkesi üzen haber geldi. Ünlü sanatçı apar topar hastaneye kaldırıldı. Menajerinin yaptığı açıklama sonrası hayranları endişelenen Pekkan, bakın neden hastaneye kaldırıldı?

En son 29 Ekim kutlamalarında sahneye çıkan ve yaptığı dansla dikkat çeken Ajda Pekkan, apar topar hastaneye kaldırıldı. Menajeri tarafından yapılan açıklamada Pekkan'ın evde düşüp sakatlandığı ortaya çıktı.

ajda.jpg

AJDA PEKKAN HASTANEYE KALDIRILDI

Süperstar Ajda Pekkan'ın menajeri Oğuz Arınmış, Pekkan hakkında herkesi korkutan bir paylaşım yaptı. Geçen günlerde keyfi yerine olan ve 29 Ekim kutlamalarında kurtlarını döken Pekkan'ın evde düşüp sakatlandığı belirtildi.

ajdapekkan.jpg

KONSERLERİ İPTAL EDİLDİ

Yapılan açıklamada, 76 yaşındaki ünlü sanatçının evinde sabah saatlerinde düştüğü ve kalça kemiğini kırdığı açıklandı. Kemiği kırılan Ajda Pekkan'ın ameliyata alındığı ve Kasım konserlerinin de iptal edildiği kaydedildi.

pek.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN