8 yıllık evli Pelin Akil'den beklenmeyen haber! İkiz kızları vardı

8 yıllık evli Pelin Akil'den beklenmeyen haber! İkiz kızları vardı

Anıl Altan ile mutlu bir evlilik yaşayan oyuncu Pelin Akil , beklenmeyen bir paylaşım yaptı. İkiz kızları olan Akil, o paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Bakın 8 yıldır evli olan Pelin Akil ne paylaştı? Açıklaması ise kızdırdı...

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Pelin Akil, 8 yıldır Anıl Altan ile evli. Çift iki kızıyla mutlu bir evlilik yaşarken, Pelin Akil'den gelen bir paylaşım herkesi şaşırttı. Bu Cihana Sığmazsam dizisinde Firuze karakterine hayat veren ünlü oyuncu bakın ne paylaştı?

akil.jpg

PELİN AKİL'DEN ŞAŞIRTAN POZ! 2 KIZI VARDI

Hayatımıza Arka Sıradakiler dizisinde Zehra karakteriyle giren Pelin Akil, meslektaşı Anıl Altan ile 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Haklarında sürekli çıkan boşanma iddialarını yalanlayan çiftin Lina ve Alin adında ikiz kızları var.

anil.jpg

VERDİĞİ POZ KAFALARI KARIŞTIRDI

Evlilikleri parmakla gösterilen çift, sosyal medyada en çok takip edilen isimler arasında. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile tekrardan ekranlara dönen Pelin Akil, İnstagram hikayesinde şaşırtan bir paylaşım yaptı.

pelo.jpg

Akil, karnı burnunda verdiği pozla kafaları karıştırdı. Görenler Pelin Akil'in hamile olup olmadığını merak etmeye başladı.

cocuk.jpeg

HEMEN AÇIKLAMA YAPTI

Ünlü ismin bu fotoğrafını görenler diziden ayrılması gerekeceğini yazarken, Akil kimsenin beklemediği bir açıklama yaptı.

pelinakilhamile.jpg

Ünlü oyuncu 1 Nisan şakası yaptığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN