Acun Ilıcalı dev kulüplere meydan okuyor! Hull City'den sonra o takımı da satın alacak: Türk futbolcuları topladı!

Acun Ilıcalı dev kulüplere meydan okuyor! Hull City'den sonra o takımı da satın alacak: Türk futbolcuları topladı!

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City takımından sonra yeni iddialar gündeme gelmeye başladı. Peki Acun Ilıcalı hangi takımı satın alacak? Tüm detaylar haberimizde.

Futbola ilgisiyle bilinen Acun Ilıcalı geçtiğimiz sene Hull City takımını satın almıştı. Ilıcalı'nın yeni hazırlıklarda olduğu öğrenildi! Peki bu sefer hangi takımı satın alıyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ACUN ILICALI YENİ TAKIM SATIN ALIYOR

Acun Ilıcalı geçtiğimiz sene İngiltere ligindeki Hull City takımını satın almış ve epey konuşulmuştu. Birçok yeni transfer yapan Acun Ilıcalı'nın şimdilerde İrlanda liginden Shelbourne takımını almaya çok yakın olduğu konuşuluyor. 

Acun Ilıcalı Yeni Bir Takım alıyor

İddialara göre Shelbourne ve St Patrick's Athletic ile yapılan karşılaşmayı tribünden takip eden Acun Ilıcalı takımın hisselerini almak için hazırlıklarına devam ediyor. Şu an İrlanda liginde beşinci sırada yer alan takımın teknik direktörlüğü eski Chelsea oyuncusu Damien Duff tarafından yapılıyor. Acun Ilıcalı'nın yanında uzun süre Galatasaray teknik direktörlüğü yapan ve futbol camiasında çok sevilen Fatih Terim'in de Bodrumspor'u alma hazırlığında olduğu öğrenildi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN