Acun Ilıcalı ile tartışmışlardı! Batuhan Survivor'dan kazandığı arabayı aldı mı? Demet Akalın 'Arabayı verdiler mi?' deyince...

Acun Ilıcalı ile tartışmışlardı! Batuhan Survivor'dan kazandığı arabayı aldı mı? Demet Akalın 'Arabayı verdiler mi?' deyince...

Survivor All Star 2022'de final koltuğuna bir adım kalmışken elenen Batuhan Karacakaya, paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Yarışmadan çıktıktan sonra açıklamalarıyla gündem olan Batuhan bu seferde 'Batuhan Karacakaya yarışmadan kazandığı arabayı alamadı mı? 'Batuhan'a arabayı vermediler' iddiaları ile gündem oldu. Sessizliğini bozan Batuhan, konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Survivor'dan elendikten sonra açıklamalarıyla gündem olan Batuhan Karacakaya, bu sefer araba iddialarıyla gündemde. Açıklamalarından dolayı Acun Ilıcalı ile ters düşen Batuhan, Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğunu da eleştirmişti.

YARIŞMADAN KAZANDIĞI ARABAYI ALDI MI?

Bu olaylar devam ederken Batuhan Karacakaya bu seferde yarışmada kazandığı arabayı alıp almadığı tartışmalarıyla gündemde. Ortaya atılan iddialara göre, bu sezon Batuhan'ın kazanmış olduğu yarışma sonrası ödül olan araba Batuhan'a verilmedi. Arabanın değerinin yarısının Batuhan'a, kalan yarısının ise oynanan oyundaki mevcut 8 yarışmacıya bölündüğü iddia edildi.

BATUHAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Survivor'ı büyük heyecanla takip eden eden Demet Akalın Survivor Batuhan'ın bir arabalı pozunu görünce dayanamadı. Demet Akalın "Sonunda arabayı verdiler mi?" deyince Batuhan Karacakaya'dan yanıt gecikmedi.

b00000.png

Survivor Batuhan verdiği yanıtta "Yok abla. Bu benim şahsı arabam. Öyle yani" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN