Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kızları 10 yaşına bastı! Dillere destan doğum günü partisi:O karelere beğeni yağdı

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kızları 10 yaşına bastı! Dillere destan doğum günü partisi:O karelere beğeni yağdı

Acun Ilıcalı' nın Şeyma Subaşı ile olan evliliğinden doğan kızları Melisa 10 yaşına bastı. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı o anları sosyal medya hesabından yayınladı. 2013 yılında dünyaya gelen küçük Melisa' ya dakikalar içinde beğeni ve yorum yağdı...

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı 2017 yılında aşk yaşadığı Şeyma Subaşı ile dünya evine girmişti. Çiftin bu birlikteliğinden ise Melisa adını verdikleri kızları doğmuştu. Minik Melisa şimdi ise 10 yaşına girdi. Annesine benzerliğiyle dikkat çeken Melisa, babası kadar da ünlü.

ACUN ILICALI VE ŞEYMA SUBAŞI'NIN KIZLARI 10 YAŞINA BASTI! DİLLERE DESTAN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ:O KARELERE BEĞENİ YAĞDI

4 kız çocuğu ve 1 torun sahibi olan Acun Ilıcalı kızlarına düşkünlüğüyle biliniyor. Ilıcalı önceki gün küçük kızı Melisa için doğum günü partisi düzenledi.

1-001.webp

Kızının doğum günü partisi fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Acun Ilıcalı kızı Melisa ile karelerine "Canım kızım, nasıl da büyüdün. Ablaların gibi babanı hiç üzmedin. O güzel bakışlarını yerim. Nice mutlu yılların olsun. Allah seni hep mutlu etsin" notunu düştü.

2-001.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN