Acun Ilıcalı yeni yarışmayla geliyor! Survivor, Masterchef yanında solda kalır: Ödülü duyan yarışmak için can atacak

Acun Ilıcalı yeni yarışmayla geliyor! Survivor, Masterchef yanında solda kalır: Ödülü duyan yarışmak için can atacak

MasterChef Türkiye ve Survivor ile Türkiye'nin en çok izlenen programların sahibi olan Acun Ilıcalı'dan falş hamle! Acun Medya öyle bir yarışmayı satın aldı ki duyan şimdiden heyecana boğuluyor. Survivor, Masterchef yanında solda kalır. Dünyanın en çok izlenen programı ‘The 1% Club’ı satın alan Ilıcalı adeta rakiplerini sollayacak. Ödülü duyan şimdiden yarışmaya hazırlanıyor. İşte Acun Ilıcalı'nın yeni aldığı yarışma programı ve büyük ödülü...

Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı'dan flaş hamle! MasterChef Türkiye ve Survivor ile dünya genelinde izleyici kitlesine sahip olan Acun Ilıcalı, yeni bir program satın aldı. Birçok ülkede ilgiyle takip edilen zeka oyunu ‘The 1% Club’ı satın alan Ilıcalı, müjdeli haberi verdi. 3 milyon lira para ödülü verilecek! Büyük ödülü duyan yarışmaya başvurmaya koşuyor. İşte detaylar haberimizde...

ACUN ILICALI BOMBAYI PATLATTI! YENİ YARIŞMAYLA GELİYOR

Egirisim'de yer alan habere göre, O Ses Türkiye, MasterChef ve Survivor gibi programlarla Türkiye'nin en çok izlenen programlarının sahibi olan Acun Ilıcalı'dan bomba haber geldi.nAcun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya, BBC Studios’un birçok ülkede ilgiyle takip edilen formatı ‘The 1% Club’ın yayın haklarını satın aldı.

TV8 EKRANLARINDA YAYINLANACAK

Her bölümü 120 dakikadan oluşan 10 bölümlük formatın yapımına 2023’te sonlarında başlanacak. 2024’ün ilk yarısında yayınlanması planlanan program, TV8'de izleyiciyle buluşacak.

jhjhhj-71.jpg

"HEYECANLA BEKLİYORUZ!"

ACUNMEDYA CEO’su Ebru Atasav Tahrancı, konuyla ilgili verdiği demeçte, "BBC Studios’un birçok ülkede ilgiyle takip edilen formatı The 1% Club’ı Türk izleyicilerle buluşturacağımız için çok mutluyuz. Yarışma formatının uluslararası başarısı göz önüne alındığında, TV8’de yayınlanan eğlence formatlarımıza mükemmel bir ekleme yapmış olduk. Bu yeni yarışma formatımızı izleyicilerimizle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN