Acun Ilıcalı'dan bomba itiraf! Adnan Oktar iddialarına cevap verdi: "Adnan Hoca'yla..."

Acun Ilıcalı'dan bomba itiraf! Adnan Oktar iddialarına cevap verdi: "Adnan Hoca'yla..."

Acun Ilıcalı ilk kez Adnan Oktar hakkında konuştu! Hakkında paylaşılan iddialara yanıt veren ünlü sunucu itiraf etti! Açıklamalarına göre, bir dönemler Adnan Oktar'ın yanında durdu. Peki, Acun Ilıcalı Adnan Oktar'ın talebesi mi? İşte tüm detaylar...

Ülke gündeminde uzun zamandır yer alan Acun Ilıcalı ve Adnan Oktar iddialarına yanıt geldi. Acun Ilıcalı bugün yaptığı açıklamada, merak edilen sorulara tek tek cevap verdi. Adnan Oktar'ın bir süre boyunca yanında olduğunu itiraf etti. İşte, Acun Ilıcalı'nın açıklamaları...

ACUN ILICALI'DAN CEVAP GELDİ

Ülke gündemini sürekli olarak meşgul eden Adnan Oktar, bu kez Acun Ilıcalı'nın açıklamalarıyla gündeme taşındı. 2018 yılında suç örgütü kurmak suçuyla 8 bin 658 yıl hapis cezası verilen Adnan Oktar'ın arşivi ortaya çıktı. Katılım sağladığı bir programda Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşlarından olan Esat Yontunç için, 10 - 15 yıllık talebem sözlerini kullanmıştı. Adnan Oktar ile aynı karede görüntülenen Acun Ilcalı'dan aylar sonra cevap geldi.

s-e5f096ed714496e239b0577ecfbd0c1ae99c4ea4.webp

"ADNAN HOCAY'LA GÖRÜŞMÜŞLÜĞÜM OLDU!"

Arşivlerden çıkartılan görüntülerde Adnan Oktar'ın "Tam bir kerata" diyerek Acun Ilıcalı'yı kast ettiği görüldü. Acun Ilıcalı'nın en yakın arkadaşı Esat Yontunç'un 10 - 15 yıllık talebesi olduğunu söyleyen Adnan Oktar'ın sözlerine karşılık Acun Ilıcalı'dan ilk kez açıklama geldi.

Youtube içerik üreticisi Enver Aysever'in kanalına konuk olan Acun Ilıcalı, 19 - 20 yaşlarında Adnan Oktar'ın yanında olduğu itiraf etti. Servetinin Adnan Oktar'dan kaynaklandığına dair iddialara ise, "19-20 yaşındaydım. Annemlerin rahmetli olduğu bir dönem Adnan Hoca'yla görüşmüşlüğüm oldu, 1.5-2 yıl. Sonra aralarından ayrıldım." ifadeleriyle cevap verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN