Acun Ilıcalı'dan 'Çarkıfelek' sürprizi: Yeni sunucusu şaşırttı! Bu kez ünlüler yer almayacak

Acun Ilıcalı'dan 'Çarkıfelek' sürprizi: Yeni sunucusu şaşırttı! Bu kez ünlüler yer almayacak

2000'li yıllarda Mehmet Ali Erbil ile özdeşleşen 'Çarkıfelek' yarışması, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Fenomen yarışmanın yeni versiyonunda ünlüler yer almazken programın sunucusu ise belli oldu. İşte, 2023 Çarkıfelek'i sunacak o ünlü isim...

Ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından biri olan Çarkıfelek, yeni bölümleriyle TV8'de yayınlanmaya başlayacak.

2023 ÇARKIFELEK'İN KİM SUNACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yarışmanın yeni sunucusu Cem Davran oldu. 59 yaşındaki oyuncunun sunacağı yarışmada, ünlü isimlerden ziyade halktan yarışmacıların olacağı konuşuluyor.

cem-davran-carkifelek-2023-2024.jpeg
Cem Davran

ÇARKIFELEK'İ DAHA ÖNCE KİMLER SUNDU?

İlk olarak 1975'te TRT1'de Güner Ümit'in sunumuyla yayınlanmaya başlayan ancak en çok Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla hafızalarda yer edinen Çarkıfelek, daha önce farklı televizyon kanallarında Tarık Tarcan, Halit Kıvanç, Muazzez Ersoy, İlker Ayrık, Emre Karayel gibi isimler tarafından da sunulmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN