Acun Ilıcalı'dan tek celsede boşanmıştı! Şeyma Subaşı günlerce düğün yapacak: O şehri seçti, tarih belirlendi

Acun Ilıcalı'dan tek celsede boşanmıştı! Şeyma Subaşı günlerce düğün yapacak: O şehri seçti, tarih belirlendi

Evlilik kararı alan Şeyma Subaşı ile ikinci kez barıştığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'nin düğün tarihi belli oldu. İşte detaylar......

Şeyma Subaşı, önce İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşadı, fakat daha sonra Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yeni bir ilişkiye başladı.

Haziran 2021'de Alsaloussi'den romantik bir evlilik teklifi alan Şeyma Subaşı ile çift, aralarında yaşanan sorunların ardından yeniden bir araya geldi ve evlilik kararı aldı...

şeyma

Şeyma Subaşı ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'nin düğün tarihi belli oldu ve daha önce açıklandığı gibi düğünleri Fas'ın Marakeş şehrinde gerçekleşecek. Ünlü çift, 5-6-7 Mayıs tarihlerinde, üç gün boyunca sürecek düğünleriyle dünyaevine girecekler.

Düğün hakkında detaylar Bülent Cankurt tarafından Günaydın gazetesinde paylaşıldı. Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin düğünü, Avrupa sosyetesinin Afrika'daki en popüler tatil yerlerinden birinde gerçekleşecek.

Öte yandan, Şeyma Subaşı'nın Instagram hesabında, aylık bir abonelikle erişilebilen bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Aboneleri, Mohammed Alsaloussi'nin Haziran 2021'de yaptığı romantik evlilik teklifinin videosunu izleyebiliyorlar.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN