Acun Ilıcalı'ya çok sert 'kansız' yanıtı! Açtı ağzını yumdu gözünü

Acun Ilıcalı'ya çok sert 'kansız' yanıtı! Açtı ağzını yumdu gözünü

Çektiği yarışma programları ile ün salan ve daha sonrasında kanal satın alarak işleri büyüten Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama. Nur Tuğba Namlı'nın YouTube kanalına konuk olan Acun Ilıcalı, yapmış olduğu samimi açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Survivor hakkında önemli bilgiler veren Ilıcalı, 'Nankör insan, kansız adam sevmem' diyerek o ismi işaret etti. Ilıcalı'nın sözlerine ise ilk tepki geldi. Eski Survivor yarışmacısı açtı ağzını yumdu gözünü. Yer yerinden oynayacak!

Survivor'ın yeni sezonu merakla beklenirken sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı'dan flaş bir açıklama geldi. Nur Tuğba Namlı'nın YouTube programına konuk olan ünlü patron Ilıcalı, eski Survivor yarışmacısı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Nankör insan, kansız adam sevmem' diyen Ilıcalı, Serkay Tütüncü hakkında öyle şeyler dedi ki... Yer yerinden oynayacak! Yıldız isimden ilk açıklama geldi. İşte Serkay Tütüncü'nün Acun Ilıcalı'ya ilk tepkisi...

"NANKÖR, KANSIZ ADAM SEVMEM"

Acun Ilıcalı konuk olduğu programda yaptığı sert açıklamalar ile gündeme bomba gibi düşrü. Nur Tuğba Namlı'nın Youtube programına konuk olan Ilıcalı "'Survivor’a keşke almasaydım’ dediğiniz kimse var mı?" sorusuna "Nankör insan, kansız adam sevmem." diyerek hereksin ağzını açık bıraktı.

hghghg-2023-10-28t145920-779.jpg

ESKİ SURVİVOR YARIŞMASINDAN ŞOK SÖZLER: AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Acun Ilıcalı'nın bahsettiği kişi ise Serkay Tütüncü'ydü. Ilıcalı'nın açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösteren Tütüncü, şu açıklamalarda bulundu:

Yıllardır televizyon programları yapıyorsun, yapımcılık yapıyorsun… Kanal sahibisin falan… Senin programına gelip varını yoğunu koyan yarışmacılara yarışmacına kansız diyorsun… Ne kadar ayıp yaptığın… Kansız değilim Acun abi… Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim… Röportajım sonrası telefon konuşmamızı da gayet net hatırlıyorum…

"BEN HİÇBİR ZAMAN ONLARDAN OLMADIM"

Nedenlerini sana güzel bir dille anlatmıştım ve birçoğunda haklı olabilirsin kaçırmış olabiliriz demiştin… Para Bende'yi de Survivor görüntülerini izlemediğim dönemde kabul etmiştim… Bilseydim o kadarını emin ol kabul etmezdim… Bunu da telefonda sana söylemiştim ama yine dinlememişsin belli ki… Sana el pençe divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için… Ben hiçbir zaman onlardan olmadım.

gfgf-98.jpg

Kusuruma bakmayacaksın… Ben oraya gelmek için kimseye yalvarmadım, internetten başvurdum elemelere geldim seçildim ve sonuna kadar da yarıştım ve bitti. Kariyerimi All Star şampiyonu üzerine kurmadığım için özür dilerim ya gerçekten. Survivor ile ilgili detayları girmeyeyim bence iyice canınız sıkılmasın. Hadi eyvallah…"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN