Acun'a sosyal medyadan yazdı, hayatının şokunu yaşadı! Acun, Dominik'e davet edince ortalık yıkıldı "Abi beni de çağır"

Acun'a sosyal medyadan yazdı, hayatının şokunu yaşadı! Acun, Dominik'e davet edince ortalık yıkıldı "Abi beni de çağır"

Survivor yine gündemde ama bu kez bambaşka şekilde! Sosyal medya hesabından Acun’a yazdı, hayatının şokunu yaşadı! Hiç beklemedikleri yanıtı aldılar. Acun Dominik'e davet edince ortalık yıkıldı "Abi beni de çağır"

Her bölümünde izleyicilerini ekrana kilitleyen Survivor programı bu kez başka bir şekilde gündem oldu.

X platformunda bir hesap, arkadaşlarıyla toplanıp Survivor izlerken yaşadıkları heyecanı kameraya aldıktan sonra X hesabı üzerinden paylaştı ve açıklamasına “Acun abi benden daha heyecanlı izleyicin varsa kapışmak isterim” yazdı.

4,5 milyon görüntüleme alan videoya Acun Ilıcalı’dan yanıt gecikmedi. Acun, videoyu alıntılayarak gençlerin hiç beklemediği yanıtı yazdı.

ACUN’DAN BEKLENMEDİK DAVET

Acun, videoyu paylaşan hesabın paylaşımını alıntılayarak “Eğer zamanınız uygun olursa dördünüzü de Dominik’e davet ediyorum” yanıtını yazdı.

Acun’un davetini gören diğer hesaplar hemen videonun altına toplanarak "Abi beni de çağır" şeklinde yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN