Aile dizisinde 'ampül' sahnesi AK Parti'ye mesaj mı? O replik sosyal medyayı salladı!

Aile dizisinde 'ampül' sahnesi AK Parti'ye mesaj mı? O replik  sosyal medyayı salladı!

Yayına hayatına başladığı günden bu yana reyting rekorlarını alt üst ederek salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen 'Aile' dizisinin dün akşam ekranlara gelen bölümündeki 'Ampül' repliği sosyal medyada gündem oldu. Dizideki sahnenin siyasi bir gönderme olduğu iddia edildi.

8 Mart'tan bu yana SHOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ve 30 Mayıs’ta ekrana gelecek 13. bölümüyle sezon finali yapması beklenen 'Aile' dizisindeki 'Ampül' sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Dizideki söz konusu sahnenin 14 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde siyasi bir mesaj taşıdığı öne sürüldü.

8 Mart'tan bu yana SHOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden, senaryosu Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrolde ise Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler ve Canan Ergüder'in yer aldığı 'Aile' dizisinin son bölümündeki 'Ampül' sahnesi dikkatleri çekti.

30 Mayıs’ta ekrana gelecek 13. bölümüyle sezon finali yapacağı öğrenilen reyting rekortmeni dizideki 'Ampül' sahnesinin 14 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde siyasi mesaj taşıdığı öne sürüldü.

"HİÇ KİMSENİN SİZİN HAYATINIZDAN ÇALMASINA İZİN VERMEYECEĞİM"

Salı akşamları ekrana gelerek en çok izlenen diziler arasında yer alan 'Aile' dizisinin dün akşam ekranlara gelen 9. bölümündeki sahne sosyal medyada gündem oldu.

'Aile' dizisinde dikkat çeken 'ampul' sahnesi: Kimsenin hayatınızdan çalmasına izin vermeyeceğim

Söz konusu sahnede Canan Ergüder'in canlandırdığı Leyla Soykan karakteri, açık olan abajuru söndürdükten sonra içindeki ampulü sökerek çıkardı. Daha sonra oğlunun yanına giden Leyla Soykan’ın oğluna bakarak "Hiç kimsenin sizin hayatınızdan çalmasına izin vermeyeceğim" demesi sosyal medyada gündem oldu.

Söz konusu sahnenin 14 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde siyasi bir gönderme olduğu iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN