'Aile' dizisinden ilk afiş

'Aile' dizisinden ilk afiş

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaşacağı 'Aile' dizisinin ilk afişi Show TV'nin internet sitesinde yayınlandı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız oturuyor.

Show TV ekranlarında yayınlanması beklenen 'Aile' dizisinin ilk afişi paylaşıldı. Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı dizi yakında izleyicisiyle buluşacak.

Kıvanç Tatlutuğ ve Serenay Sarıkaya'ya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak.

Senaryosunda Hakan Bonomo’nun imzasının yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız oturuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN