Safiye Soyman ameliyat oldu

Safiye Soyman ameliyat oldu

Şarkıcı Safiye Soyman ameliyat oldu. Safra kesesini aldıran Soyman, operasyon sonrası yayınladığı videoda "Çok şükür ameliyattan çıktım, oldu bitti. Bir hafta dinleneceğim. Sevenlerim merak ettiler..." dedi.

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, safra kesesini aldırdı. Operasyon sonrası sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi veren Soyman, safra kesesinin karaciğerine yapıştığını söyleyen Soyman, "Çok şükür ameliyattan çıktım, oldu bitti. Bir hafta dinleneceğim. Sevenlerim merak ettiler... Arayan, soran herkese çok teşekkür ediyorum. Allah; insanları sevgisiz, sevensiz bırakmasın. Sizleri başımdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

2-006.jpg

Faik Öztürk de hayat arkadaşı Safiye Soyman'ı hastanede yalnız bırakmadı.

Safiye Soyman'ın paylaşımına; Seda Sayan, Ceylan, Emel Sayın, Nazan Şoray, Ebru Akel ve Bahar Öztan gibi birçok ünlü isim 'Geçmiş olsun' şeklinde yorum yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN