Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 ilde memur alımı yapacak! KPSS puanı olan da olmayan da bu şartlarla işe alınacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 ilde memur alımı yapacak! KPSS puanı olan da olmayan da bu şartlarla işe alınacak

İstanbul, Manisa, Konya, Kocaeli, Antalya, Adana, Şırnak, Erzurum'dakiler müjde! Aile ve Sosyal Hizmetler Baknalığı KPSS şartı olmaksızın personel alıyor. İşte detaylar...

Haziran ayında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren vakıflar, eksikliklerini gidermek amacıyla personel alımı ilanları yayımlamışlardır. Bu ilanlar, farklı kadrolarda ve niteliklerde çalışacak personel alımını hedeflemektedir.

Önceden uzun bir süredir SYDV personel alımı ilanları yayımlanmamıştı, ancak İŞKUR üzerinde yeni ilanlar gelmiştir. Bu ilanlar, Kamuya Sosyal Yardımlaşma personeli alımı için yapılmıştır. İlanlarda farklı kadrolar için kontenjan bilgileri ve diğer detaylar paylaşılmıştır. Bu sayede SYDV'lerde çalışmak isteyen adaylar ilgili ilanları takip ederek başvuruda bulunabilirler. İlanlarda belirtilen nitelikler ve şartları sağlayan adaylar, SYDV bünyesinde istihdam edilmek için başvuruda bulunma fırsatı elde edebilirler.ashb personel alımı

KONTENJANLAR AÇIKLANDI

8 şehirdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından personel alımları gerçekleştirileceği duyuruldu. 

İlanlarda başvuru tarihleri ve alım yapılacak kadrolar da belirtilmiştir. İstanbul Bahçelievler SYDV için son başvuru tarihi 2 Haziran 2023'tür ve 1 temizlik görevlisi, 1 eğitici ve 1 koordinatör kadrosu için alım yapılacaktır. Manisa Ahmetli SYDV için son başvuru tarihi 2 Haziran 2023'tür ve 1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapılacaktır. Konya Akören SYDV Başkanlığı için son başvuru tarihi 31 Mayıs 2023'tür ve 2 temizlik görevlisi kadrosu için alım yapılacaktır.

Kocaeli Darıca İlçesi SYDV Başkanlığı için son başvuru tarihi 12 Haziran 2023'tür ve 1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi, 1 muhasebe görevlisi ve 1 büro görevlisi kadrosu için alım yapılacaktır. Antalya Manavgat SYDV için son başvuru tarihi 2 Haziran 2023'tür ve 2 saha görevlisi kadrosu için alım yapılacaktır. Adana Karataş SYDV Başkanlığı için son başvuru tarihi 6 Haziran 2023'tür ve 1 büro görevlisi alımı yapılacaktır. Şırnak SYDV için son başvuru tarihi 5 Haziran 2023'tür ve 1 proje koordinatörü alımı yapılacaktır. Erzurum Palandöken SYDV için son başvuru tarihi 31 Mayıs 2023'tür ve 9 temizlik görevlisi kadrosu için alım yapılacaktır. Bu alımlar yaşlı ve engelli bakım ve temizliği konusunda gerçekleştirilecektir.

ashb personel alımı

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni personel alımları için iş ilanı yayımlamıştır. İlanlarda KPSS şartının kadrolara göre değiştiği belirtilmektedir. Bazı kadrolar için KPSS şartı aranırken, bazıları için KPSS'siz personel alımı yapılacaktır. KPSS puanı ile memur alımlarında "Büro Görevlisi, Muhasebeci ve Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi" gibi kadrolarda, 2021 veya 2022 yıllarında yapılan KPSS'den P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır. Bu kadrolara başvuruda bulunacak adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

KPSS'siz personel alımları ise "Temizlik Görevlisi, Yaşlı Bakım Personeli, İşçi" gibi kadrolarda gerçekleştirilecektir. Bu kadrolara başvuracak adaylar için KPSS şartı aranmayacaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN