Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks dairesini sattı! Fiyatını duyanlar inanamadı!

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks dairesini sattı! Fiyatını duyanlar inanamadı!

Süperstar lakabı ile bilinen 77 yaşındaki Ajda Pekkan, yıllara meydan okuyor. Sahne şovları ve tarzıyla dikkatleri çeken Pekkan, Kıbrıs'taki lüks dairesini satışa çıkardı. Ünlü şarkıcının 800 metrekarelik lüks dairesini sattığı fiyat ise dudak uçuklattı.

Süperstar Ajda Pekkan, dillere pelesenk olan şarkıları ve açıklamalarıyla zaman zaman dikkatleri üzerine çekiyor. Süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını sattı. Pekkan'ın 800 metrekarelik lüks dairesinin fiyatı ise dudak uçuklattı.

pekkangh.jpg

38 MİLYON LİRAYA SATTI

Bahçeköy'de bulunan 900 metrekarelik villasını “Anılarımla dolu” diye satmaktan son anda vazgeçen Ajda Pekkan, Kıbrıs'taki villasını sattı. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Süperstar Ajda Pekkan KKTC-Girne’de aldığı 800 metrekarelik lüks dairesini 38 milyon liraya sattı. Paranın bir bölümünü de Bodrum’daki villasının inşaat ve dekoruna harcadı.

kibris.jpg

SIKI PAZARLIK YAPIYOR

Süperstar bundan böyle yılın 8-9 ayını Türkbükü’nde geçirecek. Kulislerde konuşulanlara göre evin bitmemiş halini görenler “Saraydan öte” yorumunda bulunuyor. Pekkan villasının perdelerine kadar titizlenirken, mağaza mağaza gezerek sıkı pazarlık yapıyormuş.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN