Aleyna Tilki sokağa atıldı! Oteli savaş alanına çevirdi, esnaf illallah çekti

Aleyna Tilki sokağa atıldı! Oteli savaş alanına çevirdi, esnaf illallah çekti

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla sık sık magazin gündemine gelen Aleyna Tilki şimdi de kaldığı bir otelde dahil olduğu olay ile gündeme geldi. Genç şarkıcı bu kes esnafı bile çileden çıkarttı. İşte olayın detayları…

İlk tanındığı günden bu güne hem şarkıları hem sosyal medya paylaşımları hem de açıklamaları ile sıklıkla magazin gündeminde gördüğümüz Aleyna Tilki, bu kez de kaldığı bir otelde çıkarttığı olay ile gündem oldu.

KOMŞULARI RAHATSIZ ETTİ

Tilki, geçtiğimiz akşam Cihangir’de bulunan bir otelde 6 kişilik arkadaş grubu ile parti yaptı. Parti gece yarısı 2’de başlarken yüksek sesten dolayı otelin etrafındaki komşular rahatsız oldu. Şarkıcı gelen uyarılara aldırış etmeden eğlencesine devam etti.

aleyna.jpg

OTELİ BOŞALTMASI İSTENDİ

İddialara göre, gece yarısı başlayan partiden çıkan yüksek sesten uyarılar alan Tilki, başta duruma aldırış etmedi. Komşular otel görevlisine ulaşıp şikayetlerini dile getirdi. Durumun ünlü şarkıcıya iletilmesi üzerine Tilki, “Parasını verdim” şeklinde karşılık verdi. Çıkan kısa tartışma sonrasında Aleyna Tilki ve arkadaşları oteli terk etti.

ESNAFI DA YILDIRDI

Tilki’nin geçtiğimiz haftalarda yaptığı Kaş tatilinde de bazı tatsız olaylar yaşandı. Öyle ki, şarkıcının bir arkadaşı meydanda araba kullandığı esnada ani bir manevra yaparak tur şirketlerinin tabelalarına zarar verdi. Durumu gören esnaf ise “Yavaş olsana kardeşim, dikkatli ol! Tabelalarımız kırılıyor” diyerek tepki göstermişti. Çiftin yaptıkları esnafı öfkelendirince tartışma çıkmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN