Aleyna Tilki'nin annesi evleniyor! Gelinliğini gören inanamadı

Aleyna Tilki'nin annesi evleniyor! Gelinliğini gören inanamadı

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'ten şaşırtan bir paylaşım geldi. Gelinlik giyen Öztel'in yakında nikah masasına oturacağı iddia edildi. Bakın gelinlikli fotoğrafının altına ne yazdı?

Kızı Aleyna Tilki gibi şarkıcılığa merak salan Havva Öztel'den imalı bir paylaşım geldi. Geçen yıllarda eşinden boşanan Öztel'in gelinlik giymesi kafaları karıştırdı. "Çok yakında" diye not düşen Öztel'in kiminle evleneceği merak konusu oldu.

aleyna.jpg

ALEYNA TİLKİ'NİN ANNESİNDEN GELİNLİK PAYLAŞIMI

Türkiye'nin en çok dinlenen kadın sanatçıları arasında yer alan Aleyna Tilki, ailesiyle de gündemden düşmüyor. Geçen aylarda bir şarkı çıkaran anne Havva Öztel'den çarpıcı bir paylaşım geldi.

tilki.jpg

EVLENİYOR MU?

Fiziği ve güzelliğiyle magazin gündeminden düşmeyen Havva Öztel, gelinlik giyerek imalı bir kare paylaştı.

havaoztel.jpg

Fotoğrafın altında "Çok yakında" notunu düşen Öztel'in yakında evleneceği iddia edild. Fotoğrafı görenler ise "Bu ne hız" yorumu yaptı. Öztel, eşinden geçen yıllarda boşanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN