Aleyna Tilki'nin annesinin Filistin paylaşımına yorum yağmuru! Havva Öztel "yobazım" diyerek isyan etti

Aleyna Tilki'nin annesinin Filistin paylaşımına yorum yağmuru! Havva Öztel "yobazım" diyerek isyan etti

Aleyna Tilki'nin annesinden Filistin paylaşımı! Yorum üstüne yorum yağdı! Yorumlara cevabı ise "yobazım" oldu! Havva Öztel en sonunda isyan etti.

Orta Doğu'da İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken, bölgeden gelen haberler herkesi derinden etkiliyor. İsrail'in saldırıları sonucunda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 3 bini aşarken, çatışmalarda kaybedilen İsrailli sayısı da bin 400'ü aşmış durumda.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yardım girişine izin verilmeyeceğini açıklamış durumda. Bu durum, bölgedeki insanların yaşadığı zorlukları daha da artırıyor.

ALEYNA TİLKİ'NİN ANNESİNDEN TEPKİ: "YOBAZIM"

640xauto-4.webp

Sosyal medyada ünlü isimler de bu trajediye tepki gösteriyor. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Öztel, "Nerdesiniz müslümanlar, bu nasıl bir acı, nasıl kayıplar?" diyerek isyanını dile getirdi. Ayrıca, "Yobazım ulan yobaz, benim din kardeşim ölüyor, sesimi çıkartıyorum diye yobaz oluyorsam, yobazım" ifadeleriyle isyan etti.

640xauto-3.webp​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN