Aleyna Tilki'ye şoför dayanmıyor! Bakın bu kez kimi aldı? "Çok yakışıklı"

Aleyna Tilki'ye şoför dayanmıyor! Bakın bu kez kimi aldı? "Çok yakışıklı"

Giyim tarzı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki'ye şoför dayanmıyor. Sürekli şoför değiştiren Tilki, bu defa yanına aldığı çalışanıyla ağızları açıkta bıraktı. Bakın kimi şoförü olarak aldı?

İç çamaşırlı pozlarıyla tepkilere neden olan Aleyna Tilki, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Sürekli şoför değiştiren şarkıcı 2 ayda 3 şoför değiştirdi. Son aldığı şoför ise "Yok artık" dedirtti.

alyn.jpg

ALEYNA'YA ŞOFÖR DAYANMIYOR

Sürekli şoför değiştirdiği gözlerden kaçmayan Aleyna Tilki, son aldığı yakışıklı şoförle dikkat çekti. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tilki, arkadaşını şoför olarak aldığını söyledi.

tilki1.jpg

ÇOCUKLUK ARKADAŞINI ALMIŞ

Yanınızdaki kişiyi soran muhabirlere Aleyna Tilki, Çocukluk arkadaşım kendisi. Şoför işten çıktığı için bana yardımcı oluyor. Arabayı o sürüyor.” diye cevap verdi.

aleynatilki.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN