Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu isyanı! Video çekip bu duyuruyu yaptı

Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu isyanı! Video çekip bu duyuruyu yaptı

'Bahar' dizisiyle adını duyuran 18 yaşındaki Alisa Sezen Sever, sosyal medya hesabından video paylaşarak 'Afra Saraçoğlu' hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Show TV'de yayınlanan 'Bahar' dizisinde 'Umay' karakterini oynayan Alisa Sezen Sever, meslektaşı Afra Saraçoğlu'na benzetilmesine tepki gösterdi. 18 yaşındaki oyuncu, "Lütfen artık benzetmeyin" diyerek takipçilerine seslendi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, oyunculuk kariyerinin henüz başında olan Alisa Sezen Sever, kendisinin sıklıkla 'Yalı Çapkını' dizisinin başrolü Afra Saraçoğlu'na benzetildiğini söyledi.

"AFRA SARAÇOĞLU'NA BENZETİLMEKTEN ÇOK YORULDUM"

Ünlü oyuncu, sosyal medyadaki video paylaşımında, "Bazı anlarda, bazı fotoğraflarda evet ben de çok benzetiyorum ama bazı durumlarda da alakamız yok. İki durumda da artık benzetilmekten çok yoruldum. Çok teşekkür ederim ama lütfen artık benzetmeyin beni" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN