"Allah sizi bildiği gibi yapsın" Depremzedeler için yardıma koştu bin pişman oldu! Şef Mehmet Yalçınkaya'ya büyük ayıp

"Allah sizi bildiği gibi yapsın" Depremzedeler için yardıma koştu bin pişman oldu! Şef Mehmet Yalçınkaya'ya büyük ayıp

Kahramanmaraş'taki depremin hemen ardından afet bölgesine giderek sahra mutfağı kuran ve dev kazanlarda gün boyu yemekler pişiren ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, sosyal medya hesabındaki paylaşıma yapılan bir yorum sonrasında adeta isyan etti.

Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem Türkiye'yi yasa boğdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dünyanın en büyük felaketlerinden biri" tanımladığı deprem felaketinde 35 bin 418 vatandaşımız hayatını kaybetti.

'Asrın felaketi' olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremi Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'ı yerle bir ederek bölgeyi adeta savaş alanına çevirdi.

Afet bölgesinde arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden sürerken Türkiye'nin dört bir yanındaki vatandaşlar afetzedelere destek olmak için deprem bölgesine gitti.

DEPREMZEDELERE DESTEK OLMAK İÇİN AFET BÖLGESİNE GİTTİ

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef Türkiye'nin jürilerinden Mehmet Yalçınkaya da deprem bölgesine giderek sahra mutfağı kurdu.

Depremzedeler için kurulan dev kazanlarda gün boyu yemek pişiren Yalçınkaya, sosyal medya hesabındaki paylaşıma yapılan bir yorum sonrasında adeta isyan etti.

RESMEN ÇILDIRDI

Bir takipçisi Yalçınkaya'nın gönderisine, "Umarım o yemekler bürokratlara değil depremzedelere pişiyordur" yorumunu yaptı. Yoruma tepki gösteren ünlü şef, "Allah sizi bildiği gibi yapsın, ne diyeyim" sözleriyle karşılık verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN