'Antidepresan' yorumu tepki toplayan Nihat Doğan bu kez o şarkıyı canlı yayında söyledi! 'Kulağımı keseceğim'

Mert Demir ve Mabel Matiz'in 3 Kasım'da yayınladığı 'Antidepresan' şarkısını katıldığı bir canlı yayında söyleyerek sosyal medyada alay konusu olan Nihat Doğan, katıldığı canlı yayında bu kez bir başka şarkıyı yorumladı. Ünlü türkücünün bu yorumu da sosyal medyada alay konusu oldu.

Mert Demir ve Mabel Matiz'in 3 Kasım'da piyasaya sürdüğü 'Antideprasan' adlı şarkıyı geçtiğimiz aylarda yorumlayarak dikkatleri üzerine çeken Nihat Doğan, yeni bir yoruma daha imza attı. Ünlü türkücünün bu yorumu da sosyal medyada tepki topladı.

Geçtiğimiz aylarda TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan '2. Sayfa' adlı magazin programına konuk olan Nihat Doğan, Mabel Matiz'in izlenme rekorlarını alt üst eden 'Antideprasan' adlı şarkısını kendine özgü yorumuyla seslendirerek kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Çok sayıda ünlü isim Nihat Doğan'ın yorumuna dair paylaşımlar yaparken Doğan, şarkıyı Mabel Matiz'den istediğini açıklayarak "Ya gel beraber düet yapalım yoksa ver bana, bak ben tertemiz kılçıksız fileto yapmışım zaten. Ben bu yolu yürürüm. Spontane gelişti, programın sunucuları 'Nihat bu şarkıyı okur musun?' dediler. Ani gelişen bir şey aslında. Eve döndüm, bir geldim Twitter’da TT olmuşum. Bu aslında benim yapmış olduğum yorumun, tarzının da ne kadar sevildiğini gösteriyor” şeklinde konuşmuştu.

Söz konusu programa bir kez daha konuk olan Nihat Doğan, bu kez Çelik'in unutulmayan şarkısı Hercai'yi yine özgün tarzıyla seslendirdi. Doğan'ın yorumu yine sosyal medyada gündem yarattı.

"NİHAT DOĞAN'IN ŞARKI SÖYLEMESİ YASAKLANSIN"

Nihat Doğan'ın "Hercai" yorumu da 'Antideprasan' yorumu gibi beğenilmezken sosyal medyada pek çok kullanıcı "Nihat Doğan'ın şarkı söylemesi yasaklansın", "Bir daha şarkı söylerse kulağımı keseceğim" yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN