Apple Taksitli Telefon Satışı Yapacak! Abonelik Uygulaması İle Yeni İphone'lar Satışa Çıkıyor

Apple Taksitli Telefon Satışı Yapacak! Abonelik Uygulaması İle Yeni İphone'lar Satışa Çıkıyor

Apple'dan akıllı telefonlarda taksitlendirme seçeneği geliyor. Ülkemizde cep telefonlarda teksit seçeneği olmadığı için kullanıcılar telefon satın alırken bir hayli zorlanıyor. Apple bu sorunun önüne geçmek için abonelik sistemi getirmeyi düşünüyor. Yani her hangi bir platforma veya uygulamaya üye olurmuş gibi aylık ödemeler ile akıllı cihaz sahibi olmak artık daha kolay.

ABD'nin önde gelen teknoloji şirketlerinden, dünya üzerinde bir çok kullanıcıya sahip Apple daha çok akıllı cihaz satabilmek adına yeni bir adım daha atacak iddiaları gündeme oturdu.

Apple satış rekorlarına imza atan İphone ve diğer akıllı cihazlarını abonelik sistemi ile taksitli olarak netflix vb. platformlara üyelik aboneliği ücreti öder gibi akıllı telefon satın almayı çok daha kolay hale getirecek. Ancak bu projenin gerçekleşmesi için daha vakit olduğunu açıklayan bazı kaynaklar Apple'nın bu adımı atarak telefon satışlarını atırmayı planladığını aktardı.

Apple'nın abonelik sistemiyle telefon satışı uygulaması ile attığı yeni adım gerçekleşirse Apple Music, Apple Arcade gibi dijital aboneliklerinin yanı sıra ilk defa akıllı cihaz için benzer bi abonelik uygulaması getirmiş olacak.

iphone-kapak.jpg

HİSSELERİN ARTMASINA NEDEN OLDU

Türkiye'de akıllı telefonlar için taksitlendirme yasağı hala sürerken, Apple'nın bu projesi hakkında ülkemizde uygulamaya alıp alınmayacağına dair açıklama gelmedi. Apple'nın abonelik sistemi ile akıllı cihaz satışı projesi ortaya çıkmasının hemen ardından hisseleri 2.3 artış gösterdi.

GÜNCEL İPHONE FİYATLARI

Taksitli akıllı telefon almak isteyenlerin en çok merak ettiği konu ise Apple'ni resmi sitesinde cep telefonları fiyatlarının ne kadar olduğu. Apple'nın sitesinde yer alan telefon fiyatlarını sizlerle paylaşıyoruz.

İphone 11

Ekran Boyutu: 6.1 İnç
Dahili Depolama: 64 GB
Batarya Kapasitesi: 3.110 mAh
Fiyatı: 12,999 TL

İphone 12

Ekran Boyutu: 6.1 İnç
Dahili Depolama: 64 GB
Batarya Kapasitesi: 2.815 mAh
Fiyatı: 17,499 TL

İphone 13

Ekran Boyutu: 6.1 İnç
Dahili Depolama: 128 GB
Batarya Kapasitesi: 3265 mAh
Fiyatı: 18,999 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN