Arka Sokaklar 18. sezonu ile geri dönüyor! İlk bölüm ölümle başlıyor.. Rıza Babaya veda…

Arka Sokaklar 18. sezonu ile geri dönüyor! İlk bölüm ölümle başlıyor.. Rıza Babaya veda…

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, 18. Sezonu ile dönemeye hazırlanıyor. Diziden ilk fragman yayınlanırken izleyiciler şok olacak! Birinci bölüm ölümle başlıyor… Rıza Baba ölecek mi? Yeni sezonda olmayacak mı? İşte tüm merak edilenler…

Uzun zamandır izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar, kanal ile yapım arasında meydana gelen anlaşmazlıklardan dolayı ekran macerasına ara vermişti. Dizinin yeniden başlayacağı haberleri ise geçtiğimiz ay duyuruldu. Yeni bölümden fragman gelirken Rıza Babanın öldüğü sahne merak konusu oldu.

riza2-001.jpg

RIZA BABA ÖLECEK Mİ?

İlk bölümden beri dizide yer alan ve Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin’in diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Yayınlanan fragmanda Rıza Baba için cenaze töreni düzenlenmesi ve Hüsnü’nün gözyaşlarına boğulması izleyiciyi daha da meraklandırdı. Lakin Rıza Babanın durumu ile alakalı henüz net bir bilgi yok.

iza-001.jpg

Öte yandan dizinin yeni sezonuna Hasan Denizyaran, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi ve Mustafa Üstündağ gibi isimler katıldı…

riza-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN