Arka Sokaklar dizisinde çekimlerinin neden durduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız! Dizi seti ekibinden kötü haber Meğer sebebi!

Arka Sokaklar dizisinde çekimlerinin neden durduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız! Dizi seti ekibinden kötü haber Meğer sebebi!

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da seyirciyi üzecek kötü bir gelişme yaşanıyor. Birkaç gündür dizinin çekimlerinin durdurulduğu haberleri gündem olurken, alınan kararın nedeni de ortaya çıktı. Peki, Arka Sokaklar çekimleri neden durdu? Arka Sokaklar final mi yapacak? İşte, Arka Sokaklar dizisinde yaşanan gelişmelerin perde arkası...

17 yıldır Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Arka Sokaklar dizisi her sezon ayrı bir heyecan taşıyor. Bu zamana kadar birçok başarılı oyuncuya kadrosunda yer veren dizi 17. sezonunda da yine oldukça dikkat çekici bir kadro oluşturdu.

Başrol kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ile Ozan Çobanoğlu'nun yer aldığı dizinin kadrosuna bu sezon Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova da dahil oldu. Yeni sezona hızlı bir giriş yapan dizide son günlerde yaşanan gelişmeler ise herkesi şaşırttı. Son olarak dizinin çekimlerine 45 günlüğüne ara verildiği haberi gündem olurken, bu kararın neden alındığı da ortaya çıktı.

arka sokaklar

O ARANIN NEDENİNİ CÜNEYT ÖZDEMİR AÇIKLADI!

Birkaç gündür gündemi sallayan dizi çekimlerinin durdurulduğu haberlerine Cüneyt Özdemir açıklık getirdi. Sosyal medya üzerinden konuyla ilgili paylaşımda bulunan Özdemir, "Kanal D’de 638 bölümdür (17 yıldır) aralıksız yayınlanan Arka Sokaklar dizisi yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle 45 gün yayına ara vermiştir. En kısa zamanda ekranlara dönecektir. Kamuoyuna duyurulur…" sözleriyle diziye verilen aranın nedenini açıkladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN