Arka Sokaklar'a transfer üstüne transfer: Ünlü oyuncu da kadroya dahil oldu

Arka Sokaklar'a transfer üstüne transfer: Ünlü oyuncu da kadroya dahil oldu

Türker İnanoğlu'nun haklarını bedelsiz olarak Kanal D'ye devrettiği "Arka Sokaklar" dizisinin ekibi, yeni sezon için sete çıktı. Geçtiğimiz haftalarda birçok ismi kadrosuna katan diziye, son dönemin popüler isimlerinden olan genç bir oyuncu da katıldı.

Kanal D'nin 17 yıldır devam eden fenomen dizisi Arka Sokaklar, D Media yapımcılığında önümüzdeki hafta sete çıkıyor. Yapımcı Türker İnanoğlu‘nun bir sezonluk hakkını bedelsiz olarak Kanal D’ye devrettiği dizi için oyuncularla 42 bölümlük anlaşmalar imzalanıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Özgür Çobanoğlu, Mustafa Üstündağ, Oğuz Peçe ve Perihan Ünlücan gibi ünlü isimlerle anlaşılan diziye genç bir "komiser" daha geliyor.

1-021.jpgHasan Denizyaran

Yalnız Kurt dizisi için Osman Sınav‘ın birçok genç arasından seçtiği Hasan Denizyaran, fenomen dizi “Arka Sokaklar”ın kadrosuna katıldı. Son döenmin popüler oyuncularından olan Denizyaran, diziye "Komiser Kadir Korkmaz" rolüyle dahil olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN