Seda Sayan genç eşi için kesenin ağzını açtı! İşte Oğulcan'ı kızdıracak jest

Seda Sayan genç eşi için kesenin ağzını açtı! İşte Oğulcan'ı kızdıracak jest

Geçtiğimiz günlerde kendinden yaşca küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan 59 yaşındaki Seda Sayan'dan herkesi şoke eden hamle geldi. Hakkında hamilelik iddiaları ortaya atılırken, Sayan öyle bir şey yaptı ki herkes hayrete düştü. Gözler oğlu Oğulcan Engine döndü.

Magazin gündeminden düşmeyen çiçeği burnunda Seda Sayan- Çağlar Ökten çiftinden yeni bir atak geldi. 59 yaşındaki Sayan hakkında son dönemlerde hamilelik iddiaları almış başını giderken, Sayan genç eşi Çağlar Ökten için büyük bir jest yaptı. Aşkı gözlerinden okunan Seda Sayan'ın bu hamlesi çok konuşulacak.

sedasayanp.jpg

SEDA SAYAN'DAN HAMİLE DEDİKODULARINA CEVAP YOK

Prag'da nikah masasına oturulması beklenen Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti yaşanan vize sorunlarından dolayı ani bir kararla nikahı erkene alıp Türkiye'de kıydılar. Çiftin sade nikahı kameralardan uzak kıyılırken, nikaha sadece çiftin yakın dostları katıldı. Nikaha iki tarafın ailesinden kimse katılmazken Sayan'ın oğlu Oğulcan'ın ise bu evliliğe karşı olduğu iddia edildi.

oglucan.jpg

Oğlu ve annesinin katılmadığı nikahta Çağlar Ökten'in ailesinden kimselerin de katılmadığı gözden kaçmadı. Nikah sonrası soluğu Paris'te alan çift çok sayıda mutluluk paylaşımları yaptı. Kısa süreli balayının ardından Türkiye'ye dönen Sayan ve Ökten çifti her gece eğlencelerde yer almaya başladı. Dolu dolu yaşadıkları evlilikleri hakkında ise bazı iddialar ortaya atıldı. Kimi iddialara göre çiftin arası açılırken, kimileri ise Sayan'ın hamile olduğu söylentilerini ortaya attı.

sayan.jpg

SAYAN GENÇ EŞİ İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

Evlilikleri hakkında çıkan dedikodulara ilişkin hiçbir açıklama yapmayan çiftten ilk hamle geldi. 34 yaşındaki eşine büyük bir jest yapan Seda Sayan, ağızları açıkta bıraktı. İddialara göre bir süre önce Sarıyer sırtlarında bulunan evini 4 milyon liraya satılığa çıkaran Seda Sayan, villasını satmaktan vazgeçti. Uzun zamandır Zorlu'da oturan Sayan, satmaktan vazgeçtiği villasını dekore edip eşi ile birlikte oraya yerleşmeyi planlıyor. Kendisi hakkında çıkan haberlere henüz açıklama yapmayan Seda Sayan anlaşılan o ki eşi için kesenin ağzını açtı. Her söyleminde paradan çok karaktere baktığını belirten Sayan'ın bu hamlesi söylediklerini doğrular nitelikte. 7. defa mutluluğu nikah masasında bulan Sayan'ın son dönemdeki değişimi de dikkatlerden kaçmadı. Yaptığı bir dizi estetik operasyonları ile bambaşka birine dönüşen ünlü sanatçı, zamana meydan okuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN