Aşk ve Gözyaşı setinde kriz büyüyor! Senarist gitti, yeni bölüm bu hafta yok

Aşk ve Gözyaşı setinde kriz büyüyor! Senarist gitti, yeni bölüm bu hafta yok

Başrollerini Hande Erçel ve Barış Arduç'un paylaştığı dizi Aşk ve Gözyaşı'nın setinden izleyicilerini üzecek bir haber geldi. Bir süredir devam eden senarist arayışının krize dönüşmesi nedeniyle, dizinin bu hafta yayınlanması beklenen 6. bölümünün ekrana gelmeyeceği öğrenildi.

Dizinin orijinal senaristi Dilara Pamuk'un 3. bölümün ardından projeden ayrılmasıyla başlayan kriz bir türlü aşılamadı. Son iki bölümün, yapım şirketi Gold Film & O3 Medya'nın kendi yazı grubu tarafından kaleme alındığı ancak kalıcı bir çözüm bulunamadığı öğrenildi. Senaryo yetiştirilemediği için, bu hafta ekrana gelmesi planlanan 6. bölümün yayını ertelendi.

adsiz-tasarim-83-12.webp

SET DURDU, YENİ BÖLÜMÜN AKIBETİ BELİRSİZ

Senarist krizinin çözülememesi, dizinin çekim takvimini de doğrudan etkiledi. Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun'un geçmesiyle yeni bir döneme girmesi beklenen dizinin seti, senaryo eksikliği nedeniyle durduruldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 6. bölümün senaryosunun tamamlanma durumuna göre sete çıkış tarihinin yeniden belirleneceği ve yeni bölümün en erken önümüzdeki hafta yayınlanabileceği konuşuluyor.

Ayrıca kulislerde, senaryo ekibindeki bu değişimle birlikte hikayede bazı ayrılıkların yaşanacağı ve diziye yeni karakterlerin dahil olacağı konuşuluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN