Aslan Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Aslan Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri

Aslan Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Aslan Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri

Aslan, Güneş gezegeni tarafından yönetiliyorsunuz ve bu nedenle kişiliğiniz cesur ve çarpıcı. Tutkunuz ve işinizle dünyayı ele geçirmeye her zaman hazırsınız. Sen herkesin hayatında bir güneş ışığısın. Ama aşk söz konusu olduğunda, açık sözlü doğanızı paylaşabileceğiniz güçlü bir partner arzularsınız. Hem yakışıklı hem de çekicisiniz ve harika bir ortak oluyorsunuz.

ASLAN BURCU İÇİN İYİ VE YA KÖTÜ EŞLEŞME KİMDİR?

ASLAN - KOÇ İLİŞKİSİ

Siz ve Koç'un güçlü kişilikleri var, bu yüzden rekabet savaşını ilişkinizin üzerinde tutarak işleri daha da kötüleştirmemeye çalışın. İkiniz de ateş burcusunuz ve eşit miktarda zihinsel ve fiziksel uyarıma ihtiyacınız olacak. İkiniz de birbirinizi heyecanlandırmayı seviyorsunuz.

ASLAN - BOĞA İLİŞKİSİ

Aslan, ikinizin de ortak noktaları olduğu için Boğa ile iyi bir uyum içindesiniz. Hem güvenilir hem de açık sözlüsünüz ve güvenlik ve dürüstlük istiyorsunuz. İkinizin de asıl sorunu inatçılık ve çözülemez bir çatışmaya yol açan ayarlanamayan bir tutumdur. Aslan, ayrıca egonu ön plana koymak gibi korkunç bir alışkanlığın var ve Boğa kin bırakacak biri değil. Öyleyse dikkat et.

ASLAN - İKİZLER İLİŞKİSİ

Aslan ve İkizler, ikiniz de harika arkadaşlar edindiğiniz için bir şans vermelisiniz ve aşk arkadaşlıktan hızla büyüyebilir. İkiniz de insanlara tapıyorsunuz ve onlarla etkileşim kurarken ve duygularınızı ve duygularınızı ifade ederken oldukça naziksiniz. İkinizin de muazzam bir mizah anlayışı var ve diğer insanları kıskandıran güçlü bir bağ oluşturabilirsiniz.

aslan-burcu-iliski-ozellikleri-sevgili.jpg

ASLAN - YENGEÇ İLİŞKİSİ

Aslan, sen ve Yengeç ikiniz de sadık, güvenilir ve güvenliğe ihtiyaç duyuyorsunuz, ancak Yengeç'in sorunu onların aşırı hassas olmaları ve siz değilsiniz. Yengeç'in kinlere tutunup onları üzerinize atmak yerine açık sözlü olmasını istiyorsunuz.

ASLAN - ASLAN İLİŞKİSİ

İkiziniz Aslan ile çok iyi anlaşacaksınız. Bu gezegende Aslanlar, Aslan'ın en sevdiği insanlardır. İkiniz de büyüleyicisiniz ve insanlar ilişkinize bayılıyor. İkiniz de nereye giderseniz gidin, sonunda şovun yıldızı olursunuz ve insanların dönüp bakmasını sağlarsınız.

ASLAN - BAŞAK İLİŞKİSİ

Aslan ve Başak, ikiniz için de yeşil bir işaret değil. Arkadaş olduğunuz sürece ikiniz de anlaşabilirsiniz, ancak Başak, resme duygular girdiğinde dikkatli olmalıdır. İkiniz de birbirinizi anlamakta zorlanacaksınız. İkinizin güçlü bir duygusal bağ oluşturması nadirdir ve oluştuğunda, genellikle iyi sonuç vermez.

aslan-burcu-iliski-ozellikleri-ask.jpg

ASLAN - TERAZİ İLİŞKİSİ

Aslan, ikiniz de komik ve eğlenceli olduğunuz için Terazi ile bir ilişkiye çok uygun olabilirsiniz. Terazi bir süre parlamanıza izin verebilir, ancak tamamen kaybolmaz. Ayrıca, ikiniz de ilgiden zevk aldığınız için paylaşmayı öğrenebilirsiniz. İkinizin de iyilik yapma arzusunu gösteren ve bir liderlik mirası bırakan özelliklere sahipsiniz.

ASLAN - AKREP İLİŞKİSİ

Aslan, birbirinize zıt olduğunuz için Akrep ile ilişkinizi sürdürmek için biraz daha fazla çalışmanız gerekebilir. Ayrıca, bu eşitsizlikler, üstesinden gelinmesi neredeyse imkansız olan devasa engellere dönüşebilir. Öte yandan, Akrepler daha ketumdur ve açık ve iletişimsel kişilikleri nedeniyle düşük profilli olmayı ve Aslanlardan kaçınmayı tercih ederler.

ASLAN - YAY İLİŞKİSİ

Aslan, ikiniz de birbirinize güçlerinizin toplamından daha güçlü bir şekilde çekilen manyetik bir çift olduğunuz için Yay'a kolayca aşık olabilirsiniz. İkiniz de seyahat etmekten ve yeni insanlarla tanışmaktan hoşlanıyorsunuz ve ikinizin de harika bir mizah anlayışı var.

aslan-burcu-iliski-ozellikleri-arkadas.jpg

ASLAN - OĞLAK İLİŞKİSİ

Aslan, sen ve Oğlak bir ilişkide güçlü bir bağınız olmayabilir. Çünkü Aslanlar, anı yaşamayı ve hayattan zevk almayı ve onlardan mümkün olduğunca fazlasını elde etmeye çalışmayı seviyorsunuz. Oğlak burcunun hayran olduğu bir nitelik değildir. Oğlak tamamen iş ve oyun değil ve ayrıca Aslanın saçlarını okşamak gibi bir istekleri de yok.

ASLAN - KOVA İLİŞKİSİ

Aslan, ikiniz de canlı, coşkulu, durdurulamaz ve geri verme konusunda tutkulu olduğunuz için Kova ile olan ilişkiniz ile dünyayı sallayacaksınız. Kova, Aslan'ın yıldız kalitesi, odağı ve karizması ile büyülenirken, Aslan, Kova'nın bağımsızlığına, vizyonuna ve farklı bakış açısına hayran kalırsınız. Bağlantınızı sağlam ve güvenilir kılmak için yeterince ortak noktanız var, ancak ilgilerini çekmeye yetecek kadar farklılığınız var. İkiniz bir araya geldiğinde, bilimsel buluşlar, icatlar ve buluşlar boldur.

ASLAN - BALIK İLİŞKİSİ

Balık burcunda bir kıvılcım hissedebilirsin Aslan, ama bu uzun sürmeyebilir. Balık, bencil olmamakla ünlüdür ve başkalarının liderliği almasına izin vermek için arka planda oturmayı tercih ederken, bencil, küstah ve açık sözlü olarak bilinirsiniz. Bir kıvılcım var ve bir süre birlikte kalabilirsiniz, ancak Leo, hakimiyetiniz Balık'ın yönetmesi için çok fazla olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN