Yengeç Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Yengeç Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri

Yengeç Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Yengeç Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri

Yengeçler, başkaları sana zarar verene kadar insanlara safça tapıyorsun. Avlanma duygularınıza uzun süre bağlı kalırsınız ve bazen birinin yanında duygusal olarak hassas hissediyorsanız, onu kırarsınız. Bu nedenle, insanlar sizi geri kazanmakta zorlanacaklar. Yengeç Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Yengeç Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri

YENGEÇ BURCU İÇİN İYİ VE YA KÖTÜ EŞLEŞME KİMDİR?

YENGEÇ - KOÇ İLİŞKİSİ

Yengeç, duygularınızı ifade ederken duyarsız ve çekingensiniz ama ikiniz de zeki ve yaratıcısınız. Koç'un dürtüsel olduğunu unutmayın, bu da kendinize zarar verme ve iyileşmeyi zor bulma anlamına gelebilir.

YENGEÇ - BOĞA İLİŞKİSİ

Sen ve Boğa bir araya geldiğinde, ikiniz de ruh ortakları gibi hissediyorsunuz. İkiniz de şehvetlisiniz ve yemek, müzik, sanat olsun her şeyden zevk alıyorsunuz ve ikiniz de duyarlı ve sevecensiniz, özellikle sevdiklerinize.

YENGEÇ - İKİZLER İLİŞKİSİ

Sen ve İkizler iki ayrı evrendensiniz. İkinizin de arzuladığı birbirinizi anlamak ikiniz için de zorlaşıyor. Yengeç burcu, İkizlerin huzursuz olduğunun ve entelektüel uyarım ve yeni deneyimler gerektirdiğinin farkında olmalısınız, oysa siz daha çok yuvalama ve bağlantı kurma ile ilgileniyorsunuz.

yengec-burcu-iliski-ask.jpg

YENGEÇ - YENGEÇ İLİŞKİSİ

Yengeç, ikizinizle ilişkiniz çok uyumlu görünüyor, ancak işin gizli kısmı, ilgili hassasiyet. Güzel ilişkiniz hızla bir kırgınlık ve acı savaş alanına dönüşebilir. İkiniz de birbirinizi anlama konusunda endişelisiniz ve bu olmadığında daha da hüsrana uğrarsınız.

YENGEÇ - ASLAN İLİŞKİSİ

Yengeç, sen ve Aslan birlikte çalışmak için çaba göstermelisiniz. Aslan, ilgiye can atar ve savunmasız ve muhtaç olduğunda kendine güvenini korumak için güvencelere güvenir. Aslanların utangaç olmadığını anlamalısınız, oysa siz son derece hassassınız.

YENGEÇ - BAŞAK İLİŞKİSİ

Yengeç, insanlar ağlamak istediğinde borç veren omzuyla ünlüyken, Başak bir şeyleri onarmakla ünlüdür. Siz ikiniz, farklılıklarınız ne olursa olsun dünyayı herkes için daha iyi bir yer haline getiriyorsunuz. İkiniz de harika bir eşleşmesiniz.

yengec-burcu-iliski-arkadaslik.jpg

YENGEÇ - TERAZİ İLİŞKİSİ

Yengeç burcu, birçok farklılığa sahip olduğunuz için Terazi ile arkadaş kalmanız sizin için daha iyi. Terazi, davranışlarında soğuk olmasıyla ünlüdür, bu da onların yanında rahatsız hissetmenize neden olabilir. Yengeç burcu, dikkatli davranıyorsunuz, oysa Terazi saftır ve dış çemberi kolayca etkiler.

YENGEÇ - AKREP İLİŞKİSİ

Sen ve Akrep çok iyi geçiniyorsunuz. Birlikte çalışırsanız istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. İkinizin de çok ortak noktası var ve konuşacak hiçbir şeyiniz bitmeyecek. En önemlisi, ikiniz de birbirinize son derece sadıksınız.

YENGEÇ - YAY İLİŞKİSİ

Bir yayı aşkınız olarak tutmanız en iyisidir çünkü yay, hızlı ve istemeden duygularınıza zarar verebilecek bir yangın işaretidir. Şüphesiz, yaylar zeki, eğlenceyi seven ve iyimser ve hayat dolu, ama ikiniz de iyi geçinmiyorsunuz.

yengec-burcu-iliski-sevgili.jpg

YENGEÇ - OĞLAK İLİŞKİSİ

Siz ve Oğlak, hem aile odaklısınız hem de güçlü bir temel ve yaratıcı bir temel gibisiniz ve takdir ediyorsunuz. Ancak hareketli kısma gelince siz yumuşaksınız, Oğlaklar ise soğuk ve daha az duygusal.

YENGEÇ - KOVA İLİŞKİSİ

Duygusal bir işaret olduğunuz için ikinizin de geçinmesi zor olacaktır, oysa Kova başkalarının duygu ve duygularına açık değildir. Duygusal değiller ama duyguları sergilemek onları rahatsız ediyor.

YENGEÇ - BALIK İLİŞKİSİ

Siz ve Balık, kendinizi ikinci kez tahmin etmeden bağlantıya gitmelisiniz. İkiniz de empatik, romantik ve naziksiniz. Çok ortak noktanız var ve birbirinizin çalışmalarına oldukça aşinasınız. İkiniz de yumuşak ve özverilisiniz, o yüzden devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN