Athena Gökhan 'O Ses Türkiye'den neden ayrıldı?

Athena Gökhan 'O Ses Türkiye'den neden ayrıldı?

Athena Gökhan, 'O Ses Türkiye'den ayrılma nedenini açıkladı. "Orada kalma sebebim önce müzikse sonra Acun'la muhabbetimizdi" diyen Gökhan Özoğuz, yarışmanın tekrara düşmeye başladığını ifade etti.

Kanal D'de yayınlanan magazin programında konuşan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri koltuğundan neden vazgeçtiğini duyurdu.

"Orada kalma sebebim önce müzikse sonra Acun'la muhabbetimizdi" diyen Özoğuz, yarışmanın tekrara düşmeye başladığını söyledi.

"Acun düşünce ben de düştüm" ifadesini kullanan Özoğuz "Acun, kıtalararası birçok önemli işle uğraştığından programdan düştü. Acun düşünce ben de düştüm. Benim orada kalma sebebim önce müzikse sonra Acun'la muhabbetimizdi" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN