Avucunuzun içine yakından bakın! Buna sahipsen, gerçek bir dahisin...

Avucunuzun içine yakından bakın! Buna sahipsen, gerçek bir dahisin...

Bugünlerde el falı popülerliğin zirvesinde ve insanlar tarafından takip ediliyor. Pek çok insan kaderin avuç içindeki çizgilerden okunabileceğini inanıyor, ancak avuç içinin kendisinin de çok şey anlatabileceği gerçeği bir yana bırakılıyor. Şimdi size avuç içinizin görüntüsünün ne dediğini söyleyelim.

AVCUNUZUN İÇİNDEKİ ANA KARAKTERLERİ ÖĞRENMEK İSTER MİSİNİZ?

Sizlere avucunuzun içindeki ana karakter türlerinin bir sınıflandırmasını sunuyoruz . Tek yapmanız gereken avuç içine bakmak ve özelliklerini okumanız.

el-fali1.jpg

1. YANGIN - GENİŞ AVUÇ İÇİ VE KISA MARMAKLAR

Bu tür avuç içi olan insanlar ateşli tipe girer. Öğelerine karşılık gelirler. Dürtüsel bir karaktere sahiptirler, inatçıdırlar ve hayattan ne istediklerini bilirler. Çok aktifler, ana itici güçleri tutkudur.

Bu tür bir insansanız, doğal bir lider ve ilham kaynağısınız. Geliştirmek için tek bir fırsatı kaçırmayın ve başarılı olacaksınız.

el-fali2.jpg

2 - TOPRAK - KISA PARMAKLAR VE KÜÇÜK KARE AVUÇ İÇİ

Bu tür avuçların sahipleri çok dikkatlidir, onlar için en önemli şey istikrardır.

Eğer bir işverenseniz, bu tür ellere sahip çalışanlara dikkat edin, çünkü çok çalışkandırlar ve kendilerini tamamen işlerine adamaya alışmışlardır.

Ayrıca, bu insanlar çok sorumludur ve kendilerine verilen yükümlülükleri yerine getirmek için her şeyi yapacaklardır.

Böyle avuçlarınız varsa, ellerinizle çalışmayı seviyorsunuz. Belki de kariyerinizi tüm yeteneklerinizi ortaya çıkaracak bir faaliyet alanıyla birleştirmelisiniz.

el-fali3.jpg

3. HAVA - EŞİT UZUNLUKTA PARMAKLAR VE AVUÇ İÇİ

Bu tip insanlar biraz bencildir. Genellikle yüksek zekaya sahiptirler, ancak kendilerine ve ihtiyaçlarına odaklanmaya alışkındırlar. Oldukça iletişimseldirler, ancak ana insan kitlesinden ayrı görünebilirler. Ama onların özelliği böyle, bundan kaçış yok.

Bu tür avuçların sahibi misiniz? Bu nedenle, mizacınıza uygun bir meslek seçmelisiniz. Genellikle bu tip insanlar yazar ve öğretmen olurlar, belki kendinizi bunun içinde bulacaksınız.

el-fali4.jpg

4. SU - UZUN AVUÇ İÇİ VE ÇOK UZUN PARMAKLAR

Bu insanlar çok hassas ve romantiktir. Seçtikleri çok şanslı, çünkü bu tür insanlar ilişkilere tamamen teslim olmaya ve sevdiklerini mutlu etmek için her şeyi yapmaya hazırlar.

Harika aşıklar olmalarına yardımcı olan iyi bir hayal güçleri vardır.

Bu kadar zarif ellerin sahibi iseniz, müzikal aktiviteden ilham alabilir misiniz? Uzun parmaklarınız, bir enstrümanın tellerini ustaca koparabilecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN