Aykut Cömert kimdir neden ve nasıl öldü? Beren Saat arkadaşını gözyaşlarıyla andı

Aykut Cömert kimdir neden ve nasıl öldü? Beren Saat arkadaşını gözyaşlarıyla andı

Ünlü oyuncu Beren Saat’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımın ardından, ‘Aykut Cömert kimdir, neden ve nasıl öldü?’ soruları, merak edilir oldu. İşte Beren Saat’in paylaşım yaptığı Aykut Cömert’le ilgili detaylar…

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla genç hayatını kaybeden arkadaşı Aykut Cömert’i anan Ünlü oyuncu Beren Saat, elindeki porselen bebekle fotoğraf çektirirken, gözyaşları da dikkat çekti. Peki Aykut Cömert kimdir? Tüm bu gelişmeler karar.com’da…

BEREN SAAT GÖZYAŞLARIYLA ANDI

Beren Saat, geçen haziran ayında hayatını kaybeden arkadaşı Aykut Cömert’i gözyaşlarıyla andı. Saat, porselen bebekle çekildiği fotoğrafı ‘Bu gece bebeğini aldım’ notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğraf ve video sanatçısı Aykut Cömert, 7 Haziran 2019 tarihinde kanser hastalığına yenik düşmüştü.

19-08/17/aykut-comert-kimdirjpgg.jpg

AYKUT CÖMERT KİMDİR?

1982’de Ankara’da doğan Aykut Cömert, İletişim Fakültesi Radyo, Tv ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite dönemlerinde ‘Gerçek Hayat’ ve ‘Rüya’ adında kısa filmler çeken Aykut Cömert, Haziran 2011’de Mardin Film Festivali’nde ‘Siyah Beyaz Çocuklar’ atölye ve belgesel projesine imza attı. Avustralya’da, Avrupa’da, Balkanlar’da yaşayan ve Türkiye’de yaşayan gençlerin kültürel ve tarihi buluşmaları hakkında iki tam metrajlı belgesel çeken Aykut Cömert, 2011’de Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Bölümünün desteğiyle gerçekleştirildi.

2014’te 2. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nde Türk sinemasının 100. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı, Cahide Sonku’nun hayatını konu alan “100-5=CAHİDE” isimli video performansı sinemaseverler tarafından büyük ilgi topladı.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

NEDEN ÖLDÜ?

Fotoğraf ve video sanatçısı Aykut Cömert, bir süredir savaştığı kanser hastalığına yakalandı ve yenik düştü. 7 Haziran tarihinde hayatını kaybeden Aykut Cömert’in vefatı ünlü isimleri yasa boğdu. Aykut Cömert’in vefatının ardından Beren Saat de duygularını sosyal medya hesabından dile getiren isimler arasında yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN