Aylar önce evlenmişlerdi! 25 yaş küçük eşinde boşanıyor mu? Seda Sayan sessizliğini bozdu

Aylar önce evlenmişlerdi! 25 yaş küçük eşinde boşanıyor mu? Seda Sayan sessizliğini bozdu

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, bu kez evliliği ile magazin basınının hedefinde. Ünlü şarkıcının kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten'le dünyaevine girmesi oldukça ses getirmişti. Yaklaşık 8 ay önce evlenen çiftin evlerinde sık sık kavga ettiği iddia edilmişti. Seda Sayan iddiaların ardından sessizliğini bozma kararı aldı. Bakın ünlü şarkıcı ne dedi?..

35 yaşındaki Çağla Ökten'le 7. kez mutluluğa 'Evet' diyen ünlü sanatçı Seda Sayan, geçen aylarda çıkan kriz iddiaları için konuştu. İddialara göre ikilinin evinde kavga çıktı ve camlar kırılmıştı. Bu haberler karşısında sessizliğini bozan Sayan, 8 aylık evliliği hakkında "Evimizin içini nereden biliyorsunuz? diyerek ayrılık iddialarına açıklık getirdi.

sedasayan.jpg

SEDA SAYAN'DAN KRİZ AÇIKLAMASI

Aralarında 25 yaş farkı olan Seda Sayan, 60. yaş günü için gün sayarken, ayrılık haberleri de konuşulmaya başlandı.

sedacaglar.jpg

Evliliklerinde çıkan tartışma sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşerken, ünlü sanatçı eşi Çağlar Ökten ile alışveriş yaparken kameralara yakalandı.

babet.jpeg

"EVİMİZİN İÇİNİ NEREDEN BİLİYORSUNUZ?"

Eşiyle babet çoraplara bakan Sayan, çıkan kriz haberlerine ilişkin, "Evimizin içini nereden biliyorsunuz? Bizim evden kavga sesi değil, müzik sesi duyulur" açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN