B harflerinin arasına gizlenmiş P harfini 6 saniyede bulabilirsen senden zekisi yok! Şimdi zekanı test et

B harflerinin arasına gizlenmiş P harfini 6 saniyede bulabilirsen senden zekisi yok! Şimdi zekanı test et

Bu görsel testin çözülmesi için 20/20 görüş gerekir. Bunu çözmek istiyorsanız, B'lerin arasına gizlenmiş P harfini bulmanız gerekir.

Zeka oyunlarını seviyor musun? Bilişsel becerilerinizi, hafıza gücünüzü ve mantıksal ve gözlemsel becerilerinizi geliştirmek ister misiniz? Eğer öyleyse, o zaman şanslısın! Denemeniz için yepyeni bir gizli nesne zeka oyunumuz var.

Bu bulmacada, bir resimdeki gizli bir öğeyi bulmanız gerekecek. Gizli öğe, saat veya kitap gibi basit bir nesneden hayvan veya kuş gibi daha karmaşık bir nesneye veya bu durumda bir harfe kadar herhangi bir şey olabilir. Peki, vizyonunuza meydan okumaya hazır mısınız? Herhangi bir zorluğu çözebileceğinize inanıyoruz, bu yüzden sizin için bu yepyeni bulmacayı bulduk. Hadi başlayalım!

2-007.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HARFİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, satırlara ve sütunlara yayılmış B harfini görebilirsiniz. B harfinin 12 sütunu ve 8 satırı vardır. Ancak bir satırda veya bir sütunda bir sahtekar saklanmaktadır. B harfinin satır ve sütunları arasında P harfi gizlidir.

Bu görsel test bulmacasında sizin için amaç, B'lerin arasına gizlenmiş P harfini 8 saniye içinde bulmaktır. Bunu yapabilir misin? Bu akıllara durgunluk veren optik illüzyon bulmacasında şansınızı deneyin.

GİZLİ HARFİ BULDUN MU?

Gizli P'yi bulamadıysanız endişelenmeyin. Sadece tekrar dene. Ne kadar çok pratik yaparsanız, beyin bulmacalarını çözmede o kadar iyi olursunuz. Ve unutmayın, zeka oyunları ve görsel bulmacalar çözmek, eğlenmek ve kendinize meydan okumak için harika bir yoldur. Resimdeki gizli harfi buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Gizli harfi buldunuz mu? Eğer öyleyse, tebrikler! Bilişsel becerilerinizi, hafıza gücünüzü ve mantıksal ve gözlemsel becerilerinizi geliştirdiniz. Çözümü görmek için aşağı kaydırın.

2-008.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN