Banyodaki su lekelerinden eser bırakmıyor! Sosyal medyada fenomen olan taktik: Deneyen vazgeçemiyor

Banyodaki su lekelerinden eser bırakmıyor! Sosyal medyada fenomen olan taktik: Deneyen vazgeçemiyor

Aynalarda ve camlarda ne yapılırsa yapılsın geçmeyen lekelerle herkesin başı dertte. Peki bu lekelerden kurtulmak için en etkili yöntem hangisi? Tüm detaylar haberimizde.

İnsanlar banyolarında, aynalarda, camlarda kalan lekeleri tamamen temizlemek için internet üzerinden çare aramaya devam ediyor. Temizlik malzemelerinizi bu yöntemle çöpe atacaksınız! Tamamen kalıcı su lekelerini geçirmek için mucize bir yöntem paylaşıldı. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SU LEKELERİNDEN DAKİKALAR İÇİNDE KURTULMAK MÜMKÜN

Hazır satılan temizlik malzemelerine yüzlerce para dökülmesine rağmen banyolarda, aynalarda ve camlarda kalan su lekelerinden kurtulmak mümkün olmuyor. Geçtiğimiz günlerde bu su lekeleri ile ilgili etkili bir yöntem sosyal medya üzerinde yayılmaya başladı. TikTok platformu üstünden yayınlanan yönteme göre pişirme kağıdı kullanılıyor.

Ayna ve Camlarda Kalan Su Lekeleri

Riya isimli TikTok kullanıcısı internet üzerinden gördüğü bu yöntemi denediği bir video çekti. Pişirme kağıdı top haline getirildikten sonra musluğunun üstünü silen Riya sonuç karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Riya'nın paylaştığı bu yöntem sonrasında birçok insan bu konuda beyaz sirkenin daha etkili bir yöntem olduğunu ve beyaz sirkeyle sert şekilde ovmak gerekmediğini de söyledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN