Başak Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Başak Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri

Başak Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Başak Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri

Başak, uyumluluk çizelgenize bakarsak, size bağlı olduğu kadar sizin de bağlı olmak istediğiniz bir eş arayışındasınız. Başkalarına karşı sert davranabilirsiniz, ancak bunun nedeni ilişkileriniz için en iyisini istemenizdir. Sevdiklerinize karşı çok koruyucusunuz ve terk edilme ihtimalinden korkabilirsiniz. Diğerleri anlamayabilir, ama bu sensin.

BAŞAK BURCU İÇİN İYİ VE YA KÖTÜ EŞLEŞME KİMDİR?

BAŞAK - KOÇ İLİŞKİSİ

Başak, sen ve Koç, Koç sizin için çok aceleci olduğu için bir eşleşme gibi görünmüyorsunuz. Çift olmak yerine, herkes partisinde ister, siz ve eşiniz sürekli olarak anlamsız kavgalarınızla herkesi rahatsız eden çift olursunuz. Birbirlerinin becerilerini ve zayıflıklarını anlamadıkları söylenemez; sadece gereksinimleri karşı çıkıyor.

BAŞAK - BOĞA İLİŞKİSİ

Başak, Boğa ile işbirliği yapma yeteneğine sahip görünüyorsun. Konu aşk olduğunda ikiniz de korunmak ve güvende olmak istiyorsunuz. Her ikinizin de her zaman odaklanmış ve temkinli çalışkan olmanız şaşırtıcı değil. Bu ilişki ikinizden de uzun saatler alacak. Öte yandan Boğa inatçı bir burçtur. Bu nedenle, fikrinizi değiştirmek zor olabilir.

BAŞAK - İKİZLER İLİŞKİSİ

Hem sözlü hem de entelektüel olarak iletişim kuruyorsunuz. İkizler ile iyi geçinme şansınız olabilir. Sohbet ederken ikiniz de ilginizi çeker ve birbirinizin sözlerine çekilirsiniz. İkinizin de paylaşacak çok fikri ve fikri var ve ikiniz de bunu eşinizle yapmayı seviyorsunuz.

basak-burcu-iliski-ozellikleri-sevgili.jpg

BAŞAK - YENGEÇ İLİŞKİSİ

Başak, sen ve Yengeç ikiniz de aşk konusunda hassas ve yaratıcı olduğunuz için birbirinizin duygularını dengeleyebilirsiniz. Duygularınızı Yengeçlerden daha fazla gizleyebilirsiniz, ancak Yengeç'in huysuzluğuna karşı harika bir kontrpuan olabilirsiniz. İkiniz de başkalarına yardım etmekten zevk alıyorsunuz ve birlikte çalışırken ikiniz de göz ardı edilmeyeceksiniz.

BAŞAK - ASLAN İLİŞKİSİ

Başak, bir Aslan ile ilişkiniz varsa, sizin için çok büyük, cesur ve kibirli oldukları için aşağılık kompleksi yaşayabilirsiniz. Eşsiz hediyelerinizi kendinize saklamayı seviyorsunuz, bu nedenle aslanın dikkat çekme konusundaki çaresizliğini anlamakta zorlanabilirsiniz. Başak, duygularını düşünceli bir jest ile ifade etmeyi seversin, oysa Aslanın aşk yeminleri daha önemlidir ve pahalı hediyeler içerir.

BAŞAK - BAŞAK İLİŞKİSİ

Başak, başka bir Başak ile ilgili bir rahatlık ve rahatlama duygusu yaşayacaksınız. İkinizin dünya görüşleri benzer olduğundan, birbirinizle verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. İlişkinizde işler çok hızlı ilerlemeyecek, ama ikiniz de tam olarak böyle seviyorsunuz. Ayrıca, biriniz diğerini son derece eleştiriyorsa, ilişki stresine yol açan anlaşmazlıklarla karşılaşabilirsiniz.

basak-burcu-iliski-ozellikleri-ask.jpg

BAŞAK - TERAZİ İLİŞKİSİ

Başak, başka bir Başak ile uğraşırken kendinizi rahat ve rahat hissedeceksiniz. İkiniz benzer dünya görüşlerini paylaştığınız için iyi işbirliği yapabilirsiniz. İlişkiniz hızlı bir şekilde ilerlemeyecek, ancak tam da bu şekilde hoşunuza gidiyor. Ayrıca, biriniz diğerini aşırı derecede eleştiriyorsa, aynı fikirde olmayabilirsiniz ve bu da ilişkide gerginliğe neden olabilir.

BAŞAK - AKREP İLİŞKİSİ

Başak, Akrep ile olan ilişkinizde aşk ipi zayıf görünebilir. Son derece bilge, sadık ve hedef odaklı bireylersiniz. Öte yandan, Akrep'in gücü ve cazibesi, etkilenmeden kalmanızı imkansız kılıyor. Akrep, sevmediğiniz zamanlarda otoriter ve kıskanç olabilir. Ayrıca, Akrep, ancak çok çalışkan olduğunuzu kanıtladıktan sonra aşkın kapılarını serbest bırakarak daha rahat hissedecektir.

BAŞAK - YAY İLİŞKİSİ

Başak burcu, karşı karşıya olduğunuz için Yay ile bir ilişkiye özlem duymanız zor olabilir. En iyi yanı, ikinizin de büyük bir komedi anlayışının yanı sıra felsefi ve beyinsel konulara güçlü bir ilginiz olması. Sen, Başak, diğer köşedeki sen, kendi kendine yeterlilik sorunu yaratabilecek Yay'dan çok daha pratik ve pragmatiksin.

basak-burcu-iliski-ozellikleri-arkadaslik.jpg

BAŞAK - OĞLAK İLİŞKİSİ

Başak, ikiniz de hırslı olduğunuz ve genellikle aynı anda birkaç projeniz olduğu için Oğlak ile güzel bir ilişkiye girme şansınız var. Zorlu durumlarda birbirinize yardım etme yeteneğiniz nedeniyle nihai güç çiftisiniz. İkiniz de başarılı bir ilişki sürdürmenin sürekli çaba gerektirdiğini anlıyorsunuz ve ikiniz de çaba göstermeye hazırsınız.

BAŞAK - KOVA İLİŞKİSİ

Başak, her ikiniz de zeki, yaratıcı ve insani amaçlara adanmış olduğunuz için ikizinizi Kova'da görebilirsiniz. Bununla birlikte, önemsiz, genellikle aşılmaz şekillerde de farklılık gösterebilirsiniz. Öte yandan, Başak, duygularla başa çıkmakta Kova'dan çok daha iyidir. Dünyanızda her şeyin bir yeri vardır ve siz beklenmedik bir şey yapmaktansa ne bekleyeceğinizi bilmeyi tercih edersiniz. Ancak Kova bağımsız bir Başak'ın "yaklaş, uzaklaş benden" tutumu Kova'nın kafasını karıştırabilir.

BAŞAK - BALIK İLİŞKİSİ

Başak, aşk konusunda en uyumlu ve faydalı burç olduğunuz için şansınız Balık ile olan ilişkinizi cezbedebilir. Hem şefkatli hem de naziksiniz ve karşılıklı saygı ve anlayışı çabucak bulabilirsiniz. Balık'ın daha gerçekçi ve odaklanmış olmasına yardımcı olabilirsiniz, Balık ise Başak'ın Başak duygularıyla bağlantı kurmasına yardımcı olabilir.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN