Başak Dizer'in korktuğu başına geldi! Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya bakın nasıl yakalandı? "Boşanma nedeni"

Başak Dizer'in korktuğu başına geldi! Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya bakın nasıl yakalandı? "Boşanma nedeni"

Aile dizisiyle ekranlara dönen Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya, Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer engeliyle karşılaşmıştı. Eşini kıskandığı iddia edilen Dizer'in setten ayrılmadığı da söylentiler arasında. İki oyuncudan gelen son görüntü kavga çıkaracak cinsten. Sarmaş dolaş dans eden Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya herkesi şaşkına çevirdi.

İki bölümü yayınlanan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde oynadığı Aile dizisindeki bir sahne olay oldu. Sahne sonrasında gözler Başak Dizer'e döndü. Kıskançlık yaratacak olan o görüntü sosyal medyada gündem oldu.

ailedizisi.jpg

AİLE DİZİSİNDE OLAY SAHNE

Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisi ilk bölümüyle konuşulmaya başlarken, dizinin 2. bölümünde adeta olay yarattı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın oynadığı dizinin o sahnesi ağızları açıkta bıraktı.

serenay.jpg

SARMAŞ DOLAŞ DANS

Dizinin ikinci bölüm çekimleri sırasında Tatlıtuğ'un Sarıkaya'ya sarılarak yaptığı dans ve ikilinin samimi halleri sosyal medyada yayınlandı.

1.jpg

Videoyu izleyen birçok kişi Başak Dizer'e yazarken, kimileri Dizer'in zaten dizi ekibinde yer aldığını ve bu sahnelerden haberdar olduğunu yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN