Başrol elinden alındı Afra ortalığı karıştırdı! Yalı Çapkını artık izlenmez

Başrol elinden alındı Afra ortalığı karıştırdı! Yalı Çapkını artık izlenmez

Kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine ulaşan Yalı Çapkını dizisinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Dizinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu geri plana itilince ortalık karıştı. Afra Saraçoğlu ile ilgili öyle bir iddia ortaya atıldı ki...

Yalı Çapkını dizisinde peş peşe ayrılık iddiaları gelmeye başladı. Başrolünü Pelin karakterine kaptıran Afra Saraçoğlu resti çekti. Özel hayatında umduğunu bulmayan ünlü oyuncunun kariyerine de nazar değdi.

Mert Yazıcıoğlu ile ayrılan Afra Saraçoğlu, işinde de sorunlar yaşamaya başladı. Son dönemlerde magazin gündeminden düşmeyen Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisinde arka plana çekildi. Duruma sinirlenen ünlü oyuncu herkesi şaşırtan bir karar aldı. İşte o iddia...

yali.jpg

YALI ÇAPKINI'NDA PEŞ PEŞE AYRILIK! BAŞROL DE GİDİYOR

Bir anda Pelin karakterinin ön plana çıkmasıyla kafaları karışan izleyiciye bir darbe de Seyran'a hayat veren Afra Saraçoğlu'ndan geldi.

yalicik.jpg

Dizide Mert Ramazan Demir ile başrol oynayan Saraçoğlu, arka plana atıldı. Başrole Pelin karakterinin gelmesiyle büyük şaşkınlık yaşayan hayranları "Diziyi artık izlemeyiz" tepkisinde bulundu.

afrasaracogludizi.jpg

BAŞROL DEĞİŞTİ! TEPKİLER BÜYÜDÜ

Saraçoğlu'nun da bu durumdan rahatsız olduğu ve ayrılık kararı aldığı iddia edildi. Üzerine Buçe Buse Kahraman'ın Onedio'ya öncelikle konuk olması sonrası Afra Saraçoğlu daha da sinirlendirdi.

pelin.jpg

AYRILIK KARARI ALDI

Saraçoğlu'nun artık kendini başrol oyuncusu gibi hissetmediği ve bu sebeple diziden ayrılmaya karar verdiği iddia edildİ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN