Batuhan Karacakaya'dan Acun'a zehir gibi sözler! Ekran arkasında olanları tek tek anlattı: Serçe parmağının fiyatı var mı?

Batuhan Karacakaya'dan Acun'a zehir gibi sözler! Ekran arkasında olanları tek tek anlattı: Serçe parmağının fiyatı var mı?

Survivar 2022 All Star'ın üçüncüsü Batuhan Karacakaya, Acun'a açtı ağzını yumdu gözünü! Ekran arkasında olan biteni tek tek açıkladı! 'Serçe parmağın fiyatı var mı?' İşte Batuhan Karacakaya'nını açıklamaları...

Survivor 2022 All Star yarışmacısı ve finalde üçüncü olan Batuhan Karacakaya, Haberlercom'un YouTube kanalında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Haberler.com'un YouTube kanalındaki Haber Bahane programına katılan Karacakaya, Gökay Kalaycıoğlu'na yarışma sürecinde yaşadıklarını aktardı.

"SERÇE PARMAĞININ FİYATI VAR MI? BİZİM VARDI"

batuhan-karacakaya-kimdir-2.jpg

Yarışma sırasında kendisine haksızlık yapıldığını iddia eden Karacakaya, parmağının sakatlandıktan sonra eski haline dönmediğini ve bunun yarışma içinde nasıl etkilediğini anlattı. Yapısı bozulan parmağını göstererek, "Serçe parmağının fiyatı var mı? İşte bizim vardı. Acun Ilıcalı, parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti" dedi.

Parmak yaralanması sonrası yaşadığı zorlukları vurgulayan Karacakaya, parmağının durumunu göstererek Acun Ilıcalı'nın durumu hafife aldığını, her şeyin parayla çözülebileceğini düşündüğünü belirtti.

Karacakaya, "Anneme yapılan sözlere sessiz kalmamam gerektiği konusunda insanların tepki gösterdiğini" ifade etti. Ayrıca dışarıda kendisine destek verenlerin "Hakkını yediler" dediğini aktardı.

Kendisine Nisa'dan gelen tepkilerin oy almasını engellediğini söyleyen Ilıcalı'nın bu sözünün yanlış olduğunu savunan Karacakaya, kendi emeğinin hiçe sayıldığını dile getirdi.

ACUN ILICALI ÖZÜR DİLEYECEĞİNİ SÖYLEDİ AMA YAPMADI

batuhan-karacakaya-kimdir-1.webp

"Anneme edilen söz için Acun abiye gittim. Çok fazlaydı, dedim" ifadelerini kullanan Karacakaya, Acun Ilıcalı'nın bu sözü yayın esnasında sinirle söylediğini belirtti. Özür dileyeceği konusunda söz verdiğini ancak bu sözü de yerine getirmediğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN