Bekir Aksoy: Taksim'deki patlamada biz de oradaydık

Bekir Aksoy: Taksim'deki patlamada biz de oradaydık

Oyuncu Bekir Aksoy, Taksim İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının yaşandığı gün eşi Nazife Aksoy ile beraber olay yerine yakın olduklarını belirterek "Hemen hemen her şeye şahit olduk diyebilirim. Çok üzüldük" dedi

Oyuncu Bekir Aksoy, oğlu Asil ile Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Oğluyla beraber yürüyüş yapan Aksoy, gazetecilerle sohbet etti.

Aksoy, Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırının gerçekleştiği gün eşi Nazife Aksoy ile birlikte olay yerine yakın olduğunu açıkladı. Oyuncu, "Hemen hemen her şeye şahit olduk diyebilirim. Çok üzüldük" dedi

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, muhabirlerin sorularını yanıtlayan Bekir Aksoy, "Arkadaşlar Taksim'de meydana gelen patlamadan dolayı moralim çok bozuk. Allah Türk halkına sabır versin. O gün ben ve eşim Nazife Aksoy da oradaydık. Patlamanın yaşandığı sokağın hemen arkasındaki bir mekana pide yemek için gitmiştik. Hemen hemen her şeye şahit olduk diyebilirim. Çok üzüldük. Orada biz de olabilirdik" açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN