'Beklenmedik' bir olay getiriyor... O burçlar dikkat...

'Beklenmedik' bir olay getiriyor... O burçlar dikkat...

Artık yaz sona erdi. Yeni bir mevsimle beraber bugün bazı burçlar için büyük bir değişim başlıyor. 13 Eylül 2022 Pazartesi günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için astroloji neler diyor? İşte günlük burç yorumlarınız...

13 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Özellikle yaşam tarzınızda değiştirebileceğiniz şeylerle ilgili olarak, her türlü yaratıcı çaba için uygun bir gün.

Evinizdeki bir odayı yeniden şekillendirmeye karar vermiş olabilirsiniz veya yeni kıyafetler için alışverişe gidiyor olabilirsiniz. Sınırlı bütçeniz göz önüne alındığında, bugün ve sonraki günlerde aklınızdan pek çok fikir geçecek.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mevcut eğilim, kendinizi daha iyi hale getirmeniz ve özellikle stresli bir durumla başa çıkma şeklinizi geliştirmeniz için size bazı fırsatlar sunacak.

Bu büyük olasılıkla iş yerinde olan bir şeyle ilgili, ancak potansiyel olarak evde karşılaştığınız bir tepkiyle de bağlantılı olabilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Eski sıkı çalışmalarınızın meyvelerini toplamak için iyi bir gün.

Bugün, özellikle bir tür eğitim içindeyseniz ve sınavlara hazırlanıyorsanız, sorunlu olduğunuz konuları çalışmak için iyi bir zaman.

burclar.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

İş yerinde uğraşmanız gereken şeyler küçük olduğu için rahat bir gün sizi bekliyor.

Bazı Yengeçler de fiziksel aktivitelere odaklandıkları bir dönemden geçiyor olabilirler.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Belki de yakın zamanda bir meslektaşınızdan bir şey istediğiniz veya bir şeyi yapması adına onu zorlamanız gerektiği için iş yerinde kendinizi çok rahat hissetmiyorsunuz.

İş ve arkadaşlığı ayrı tutmayı ve her şeyi kişisel almamayı bilmelisiniz. Bunu başaramazsanız, önünüze gerçek engeller koymuş olursunuz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu salı, aynı anda çok fazla şey üzerinde çabalamanız gibi çok basit bir nedenden dolayı, kafanıza koyduğunuz her şeyi başarmanın çok zor olduğunu kabul etmeniz gerekecek.

Her şeyin halledilmesi için, bir tür insanüstü güç gerekli. Her şeyi adım adım yapmak iyi bir tercih olabilir.

burc.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün, zihninizin sınırları hakkında sizi düşünmeye iten çok ilginç bazı bilgilerle karşılaşıyor olabilirsiniz.

Kendiniz hakkında açık olabilir, alışılmışın dışındaymış gibi davranabilirsiniz, ancak son zamanlardaki bazı önyargılarınız sizi şaşkına çevirecektir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu salı, el becerileriyle ilgili aktiviteler size fayda sağlayacak.

Yırtık bir giysiyi tamir ediyor, birine mutfakta yardımcı oluyor ya da dekoratif bir nesne yapıyor olabilirsiniz. Bu tür faaliyetlerle ilgilenmek size yeni bir amaç kazandıracak ve sorunlardan uzaklaşmanızı sağlayarak rahatlayacaksınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Şu anki eğilim, sizi uzun zamandır zihninizde barındırdığınız bir korkuyu kabul etmeye zorluyor ve bunu kabul ettiğinizde çok rahatlamış hissedeceksiniz.

Hatta bazı Yaylar son haftalarda mücadele ettikleri başka bir şeyle kendilerini zorlayacaklar.

burcunuz.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu küçük ve önemsiz salı günü için büyük hayalleriniz var ve herkesin dikkatini kendi fikirlerinize çekme düşüncesiyle telaşa kapılabilirsiniz.

Her şeyi iş arkadaşlarınızdan bekliyorsunuz ve onlarla birlikte çalışmaktan mutlusunuz. Bu akşam herhangi biriyle etkileşime geçmekten kaçınmayın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Evde çok büyük planlar yapıyorsunuz ama insanlar sizi pek ciddiye almıyor gibi görünüyor. Aynı zamanda işle meşgul olduğunuz için, ya planlarınız istediğiniz gibi gerçekleşmeyecek ya da daha başlamamış olacaklar.

Bu durum sizi epeyce hayal kırıklığı yaratabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Sevdiğiniz kişiden beklentilerinizi azaltmak ve şimdiye kadarki çabalarına yakından bakmak isteyebilirsiniz.

Siz onun yaptığı diğer şeyleri hafife almakla çok meşgulken, önemli bir şeyle mücadele ediyor olabilirler. Bazı çiftler, bir günü diğer her şeyden koparak birbirleriyle geçirmek isteyebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN