Berrak Tüzünataç'ın elbisesi "Giymeseydin" dedirtti! Duvara karşı bakın ne yaptı? "Duvar ağladı"

Berrak Tüzünataç'ın elbisesi "Giymeseydin" dedirtti! Duvara karşı bakın ne yaptı? "Duvar ağladı"

Ünlü manken Berrak Tüzünataç'tan ağızları açıkta bırakan bir paylaşım geldi. Cesur pozlarıyla adından sıkça söz ettiren Tüzünataç, derin yırtmaçlı elbisesiyle duvar pozu verdi. Görenler "Artık abartma" yorumları yaptı. Bakın Berrak Tüzünataç, duvara dayanıp ne yaptı?

Türkiye'nin başarılı mankenleri arasında yer alan Berrak Tüzünataç, sosyal medyada verdiği pozlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Her paylaşımı olay olan ünlü manken bu kez derin yırtmacıyla sosyal medyayı salladı. Kasığına kadar açan Tüzünataç, bacaklarını açıp bakın nasıl poz verdi?

u.jpg

BERRAK TÜZÜNATAÇ'TAN BACAK HAREKETİ

Özel hayatı kadar yaptığı işlerle de sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Berrak Tüzünataç, Instagram hesabından cesur pozlar vermeye devam ediyor.

p.jpg

Her adımı olay olan ünlü manken yine ağızları açıkta bırakan bir kare paylaştı. Dekolte ve yırtmaçlarıyla sürekli dikkat çeken Tüzünataç'ın son paylaşımı sosyal medyayı salladı.

duvar.jpg

SOSYAL MEYDADA OLAY OLDU

Siyah uzun bir elbise giyen Berrak Tüzünataç, kasığına kadar yırtmacı olan elbiseyle iddialı bir poz verdi.

bero.jpg

Duvara karşı bacaklarını açan Tüzünataç'ı gören takipçileri "Bu nasıl hareket" Duvar ağladı" gibi çok sayıda yorum yaptı. Sizce verdiği poz abartılı mı?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN