Bilinçaltı testi: Derinlere gömdüklerinle karşılaşmaya hazır mısın? Hortlak görmüş gibi olacaksınız...

Bilinçaltı testi: Derinlere gömdüklerinle karşılaşmaya hazır mısın? Hortlak görmüş gibi olacaksınız...

Hayatınızın hangi aşamasından geçtiğini öğrenmek istiyorsan bir elbise seçmelisin. Seçtiğin elbise hangisi olursa olsun sana şuan hayatın neresinde durduğunu söyleyecek.

Bilinçaltımızın ne kadar sır sakladığı hakkında hiçbir fikriniz yok. Oysa bilinçaltımız kişiliğimiz hakkında birçok sır barındırır. Bu tür algı testleri, sizinle ilgili olduğuna bile inanamayacağınız derinliklerde gömülü olanları ortaya çıkarmaya yardımcı olur. Tabi ki derinlere gömdüklerinizle yüzleşmek istemeyebilirsiniz.
Yıldız fallarına, medyumlara ve hatta Nostradamus'un tahminlerine bile inanmıyor olabilirsiniz. Ancak bu basit testler kişiliğiniz hakkında biraz daha fazla şey öğrenmenin harika bir yoludur. Aşağıdaki resimdeki elbiseler içinde size en çekici geleni seçin ve sizin hakkınızda ne söylediğini öğrenin.

bilincalti-1.jpg

1 NUMARALI ELBİSE

Hayattaki en basit zevkleri arzuluyorsun. Sessizliğin, huzurun ve yalnızlığın tadını çıkarmak istiyorsun.
Diğer insanlarla birlikte olduğunuzda, her şeyin elinizin altında olmasını istiyorsunuz. Yani gerek arkadaş gerekse aile toplantılarını evinde yapmaya bayılıyorsun .

Sadece neyi sevdiğini ve sana neyin uygun olduğunu bildiğin için bu hayatta mutlu olacaksın. Basit şeylerdeki güzelliği görebilen insanlardan birisin.

2 NUMARALI ELBİSE

Zengin bir insan olmaya mahkumsunuz. Ama zenginliğe giden yolun çok çalışmaktan geçtiğini unutmamalısın.

Hayatta sadece hoş şeylerin ve olayların sizi kuşatmasını istiyorsunuz ama tüm bunları başarmak için çok çalışmanız ve hedeflerinize adım adım ilerlemeniz gerektiğini anlıyorsunuz.

3 NUMARALI ELBİSE

Risk alma ve aceleci kararlar ile hareket etmeye meyilli bir insansın o nedenle çok dikkatli olmalısın. Hayattaki uyarı işaretlerini okumayı öğrenin ve bir sonraki maceranıza atılmadan önce çok düşünün.

Son zamanlarda çok fazla risk aldığınız konusunda hemfikirsiniz, daha dikkatli ilerlemenin zamanı gelmiş olabilir.

4 NUMARALI ELBİSE

Bu elbiseyi seçtiyseniz, savaşa gitmeye hazırsınız demektir. Bu savaş hukuki bir anlaşmazlık, güç mücadelesi veya kariyer basamaklarını kesinlikle yükseltme arzusu olabilir. Şu anda ilerlemeye kararlısınız.

Kırmızı, enerjiyi, gücü ve saldırganlığı sembolize eder. Hakkınız olanı almaya hazırsınız. Belki de uzun süredir “hapsedilmiş” gibi hissediyorsunuz ve şimdi hayattan intikam almak için can atıyorsunuz.

5 NUMARALI ELBİSE

Bu elbiseyi seçtiyseniz endişelenmeyin. Tek ihtiyacınız olan sakinleşmek. Hayatı basit, kullanışlı ve güvenli bir şey arayışıdır. siz de bunları fazlası ile bulacaksınız.

Endişenizin ve güvenlik arayışınızın nedeni, profesyonel veya özel yaşamınızda zor bir dönem olabilir. Şu anda, muhtemelen kendinizi, sizi koşulsuz seven sadık insanlarla çevrelemeye çalışıyorsunuz.

6 NUMARALI ELBİSE

Son zamanlarda seni neyin rahatsız ettiğini bilemeyiz ama kesinlikle seni rahatsız eden bir şeyler var. İyi haber şu ki, bu durumdan kurtulmak için önünde yeni bir yol açılıyor.
Devam etme cesaretine sahip olduğunuz için karanlık zamanların arkanızda olacağından emin olabilirsiniz. Henüz "ışığa" ulaşmadınız, ama o zaten görüş alanınızda.

Parlak bir gelecek sizin için çok uzak görünse bile pes etmeyeceksiniz.

7 NUMARALI ELBİSE

Hayatınızda başlayacak bir kaosa hazır olun. Ama dünyada üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey yok. Bir sonraki adımınızın ne olacağını bilmemeyi seviyorsunuz. Yeni fırsatlar için kapılarınızı her zaman açık tutmak istiyorsunuz.

Hayatınızda her zaman ve her seferinde birdenbire yeni fırsatlar ortaya çıkacaktır . Yakın gelecekte sizi bir tür sürprizin bekleyebileceği gerçeğine hazırlanın.

8 NUMARALI ELBİSE

Özellikle meraklı bir karaktere sahipsin. Her zaman yeni bir şeyler hissetmeye veya öğrenmeye heveslisiniz. Her zaman beklenmedik riskler almaya istekli bir yapın var. Ama bazen kararların hakkında daha fazla düşünmen gerekir.

Ama sonunda, parlak ve renkli duygularla dolu bir hayat yaşamanıza izin verecek olan şey hayatındaki meraktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN