Böyle bir testi ne duydunuz ne de yaptınız! Dondurma ile kişilik arasındaki şaşırtıcı ilişkiye dikkat...

Böyle bir testi ne duydunuz ne de yaptınız! Dondurma ile kişilik arasındaki şaşırtıcı ilişkiye dikkat...

Benim hakkımda çok doğru dedirtecek dondurma testi sizi adeta şoke edecek. Dondurmanın tadı ile kişilik özelliklerinin ortak bir yanı olduğunu düşünmemiş olabilirsiniz. Koku ve Tat İşleme ve Araştırma Vakfı'nın kurucusu Dr. Alan Hirsch'in araştırmasına göre, dondurma seçiminiz kişiliğiniz hakkında çok şeyi otaya çıkarıyor.

Dr. Alan Hirsch, en sevdiğiniz dondurma lezzetinin çocuklukta kurulduğunu ve hayatınız boyunca aynı kalma eğiliminde olduğunu tespit etti. Size sunduğumuz bir dondurmayı seçin ve ilginç bir şeyler öğrenin.

dondurma.jpg

VANİLYALI DONDURMA

Alan Hirsch'in araştırmasına göre çoğu insan vanilyalı dondurmanın sade ve sıkıcı olduğunu düşünür, ancak vanilyalı dondurma sevenler aslında "mantıktan çok sezgiye güvenen" idealist, fevri insanlardır. Vanilya sevenler bu hayatta büyük risk alıyorlar. İşte bu yüzden de başarılı oluyorlar.

ÇİLEK AROMALI DONDURMA

Hirsch'in araştırmasına göre çilekli dondurma sevenler hoşgörülü, özverili ve içe dönük insanlardır. Hirsch, çilek severlerin de mantıklı ve düşünceli olduğuna inanıyor.

ÇİKOLATALI DONDURMA

Seçiminiz çikolataysa dramatik, canlı, çekici, baştan çıkarıcı ve güvenilirsiniz demektir.Çikolatalı dondurma sevenler hayatın tadına varmak için tüm duyularını kullanır ve günü yaşamayı severler. Gelecek kaygıları olsa da bugünü asla berbat etmezler.

NANELİ DONDURMA

Naneli dondurmayı tercih ediyorsanız, muhtemelen hırslı, tutumlu, kendine güvenen birkişiliksin. Hirsch'in uzun yıllar süren araştırmasına göre tam olarak tatmin olmayan birisiniz. Ancak Hirsch, nane-çikolata severlerin birbiriyle uyumlu olduğunu tespit etti.

KARIŞIK DONDURMA

Bu zevki sevenlerin iyimser, parlak ve neşeli olduğunu düşünüyorsanız çok fena bir şekilde yanılıyorsunuz. Sonuç sonuç şaşırtıcı bir şekilde tam tersidir. Hirsch, "Karışık dondurmayı tercih eden insanların düşünüldüğünden daha karamsar olduğunu bulduk" dedi.

KAHVE AROMALI DONDURMA

Detaylara dikkat eden, vicdanlı ve mükemmeliyetçi biriyseniz, kahveli dondurma muhtemelen en sevdiğiniz lezzettir. Araştırmaya göre, kahve ve dondurma içenler de dramatik kişiler..

Hirsch'in araştırması, kahve dondurma içenlerin gelecek için endişelenmediğini ve anı yaşadığını gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN