Kanıtlanmış kişilik testi: Sorun ne? bilmek istersen sana ayna tutacak...

Kanıtlanmış kişilik testi: Sorun ne? bilmek istersen sana ayna tutacak...

Her kadın kendi yaşamında benzersizdir. Her kadının birbirinden farklı tercihleri, idealleri ve zevkleri vardır. Ve bu farklılıklardır kadınları harika yapan şey. Örneğin tüm kadınların aynı çantaları sevdiğini hayal edin. Bu durum sıkıcı olmaz mıydı?

Sizler için hazırlanmış bu testte bir çanta seçin ve kadınsı güçlerinizi keşfedin. Bugün size bir beş dakika tüm işlerinize ara vermeye ve bu kadın testini yapmaya davet ediyoruz . Size sunulan çantalara bir göz atın. En çok hangi modeli beğendiniz?

canta-testi.jpg

1 NUMARALI ÇANTA

Başkalarını asla hayal kırıklığına uğratmayan kararlı bir insansın. İş yerinde size değer veriliyor ve saygı duyuluyor. İşyerinizdeki yöneticiler ya da ailenizdekiler size her zaman güvenebileceğini bilir.

Çocuk yetiştirmek için tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Büyük olasılıkla, okul aile birliğinin bir üyesisiniz. Sen herkesin yardım isteye bileceği çözüm bulamasanız bile iyi bir söz için başvurabileceği bir insansın. İçinde bulunduğunuz kadınlar arasında ekibinizin dayandığı kişi sizsiniz.

2 NUMARALI ÇANTA

Her zaman hareket halindesin. Senin için en kötü sınav dört duvar arasında elleri kolları bağlı olarak oturmak. Kimseye bağlı değilsin ve kimseye bağımlı değilsin. Bu özellik sizi erkekler için çok çekici kılıyor . Hayranlarınız çok ama siz kime pas vereceğiniz konusunda çok seçicisiniz. Uzun süre yalnız kalabilirsin. Bu yalnızlık seni hiç rahatsız etmez.

Yalnızlık zamanlarını kendinle baş başa kalmak için bir fırsat olarak görüyorsun. Büyük olasılıkla, yaratıcı alanda bir iş yapıyorsunuz. Eğer bu alanda çalışmıyorsanız zaman kaybetmeyin ve kendi iç dünyanızı yansıtacak bir işe başlayın. Çocuk sahibi olmak için de acele etmeyin.

3 NUMARALI ÇANTA

Sen bir tür iş kadınısın, her zaman sabah dokuz mesaisine hazır bir şekilde giyiniyor ve hareket ediyorsunuz. Biraz baskıcı bir yapınız var. Dinlenmeyi ve talimatlarınızın takip edilmesini seviyorsunuz. Küçük yaşlardan itibaren insanlara liderlik etme yeteneğine sahipsiniz. Liderlik konumunda değilseniz, o zaman onu isteyin. Birkaç arkadaşın var ama sen daha çok erkek arkadaşlarınla iyi vakit geçiriyorsun.
Kadınlar takımında kadınlar sizden hoşlanmıyor. Ancak, bundan şikayetçi değilsiniz. Hedeflerinize ulaşmayı seviyorsunuz. Ya çok erken ya da oldukça olgun bir yaşta evlenin ve çocuk sahibi olun.

4 NUMARALI ÇANTA

En sevdiğiniz çanta modeli buysa, güncelliği yaşayan, trend bir genç kadınsınız demektir. Güzellik ve moda alanındaki tüm son trendlerden ve yeniliklerden haberdarsınız. Henüz bir blogunuz veya video kanalınız yoksa neler yapabileceğinizi henüz keşfetmemişsiniz demektir. Şehrinizdeki tüm moda etkinliklerine katılıyorsunuz.

Genel olarak, ruhunuzun istediği gibi yaşıyorsunuz. Çok seyahat ediyorsunuz. Dilerseniz hemen yarın egzotik bir ülkede tatile çıkabilirsiniz.

5 NUMARALI ÇANTA

Siz son derece pratik bir kadınsınız. Sevmediğin şeylere tahammül edemiyorsunuz. Yeterli özgüveniniz var. Giysilerde rahatlık sizin için çok önemli ve ona göre kıyafetler seçiyorsunuz.

Doğal tonlarda makyaj tercih edin. Evlenin ve eşinizle uzak ülkelere gezmeye gidin.

6 NUMARALI ÇANTA

Kadınlık hakkında konuşursak, yukarıdaki kadınların hiçbiri sizinle rekabet edemez. Her zaman harika görünüyorsun.

Oldukça iyi ve farklı bir yaşam sürün ve gelecekte neler yapacağınızın hayallerini kurun. Çok seyahat ediyorsunuz, sık sık yararlı tanıdıklar ile sosyal etkinliklere katılıyorsunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN