BİM 25 Kasım aktüel ürünler kataloğunu yayınladı! Büyük kış indirimi başladı! Bu fırsatı kaçırmayın

BİM 25 Kasım aktüel ürünler kataloğunu yayınladı! Büyük kış indirimi başladı! Bu fırsatı kaçırmayın

BİM Market 25 Kasım aktüel ürünlerini açıkladı. Tencere setinden kışlık polarlara kadar geniş ürün yelpazesi sunan market yine indirime doymuyor. İşte, BİM 25 Kasım aktüel ürünler kataloğu...

Her hafta Salı ile Cuma günleri olacak şekilde 2 tane aktüel ürün kataloğu hazırlayan BİM, bu haftanın son kataloğunu da yayınladı. İndirimli ürünleri müşterilerine sunmaya hazırlanan BİM'de yine çeşit çeşit ürünler raflarda olacak.

BİM 25 KASIM ÜRÜNLERİ

BİM Marketin 25 Kasım kataloğunun birinci sayfasında, airfryer yağsız fritöz, krep tavası, porselen demlik, blender seti, karnıyarık tenceresi, ahşap kulplu metal tepsi, desenli kahve bardağı, çok amaçlı mutfak makası ve paslanmaz süzgeç gibi ürünlere yer veriliyor.

 bim 25 kasım

2. sayfada ise mikser mutfak şefi, kek kalıbı çeşitleri, saklama kabı, iki katlı kurabiyelik, yağ ve sos şişesi, merdane, cam sunumluk ve tek fiyat pastacılık ürünleri bulunuyor.

 bim 25 kasım

Kataloğun 3. sayfasında android led TV, süpürge, akıllı saat, buharlı ütü, dijital baskül ve oyuncak çeşitleri var.

 bim 25 kasım

BİM 25 Kasım kataloğunun son sayfası ise uzun fermuarlı polar üst, kapüşonlu sweat, desenli polar alt, polar bere, külotlu çorap, mini balkabağı ve tekstil ürünlerine ayrıldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN